Eveniment Astrocafe: Creeaza-ti anul 2017!

Publicat: 28 decembrie 2016
Comentarii: Fără răspunsuri

Astrocafe.ro te invita la Evenimentul anual, de antrenament, creativitate si inspiratie, cu Nicoleta Svârlefus:

Creeaza-ti ANUL 2017!

15 ianuarie 2017

A 6-a editie a evenimentului  “Creeaza-ti anul…” Deja tradiție! It’s a MUST, cum spunea cineva.

In fiecare an, cu fiecare editie, energia acestui spatiu creat impreuna a fost cu adevarat uimitoare. Pentru fiecare participant. Si pentru noi, deopotriva. Felul in care ajung mesajele la cei prezenti, magia care se creeaza in sala, bucuria care creste cu fiecare clipa petrecuta impreuna… fac ca ziua acestui eveniment sa fie asteptata cu multa bucurie si nerabdare, de la an la an.

Acest eveniment este ca un loc de joaca in care aducem mai multa constienta, si o facem cu bucurie, usurinta si… joc.

Chiar si fara a stabili obiective, interesant este ca, pentru majoritatea participantilor, intentiile declarate la inceputul anului, in acest context, s-au materializat pe parcursul celor 12 luni.

Anul 2017 este creatia fiecaruia dintre noi, la fel cum a fost si 2016. Chiar daca nu stim mereu cum cream experientele, adevarul este ca noi le cream, le chemam, le alegem, suntem Sursa lor.

Am incheiat o etapa, o binecuvantam si acceptam, apoi trecem la urmatoarea, indiferent ca impartim timpul in zile, luni sau ani.

Te invit, asadar, la acest workshop, pentru a crea impreuna un spatiu liber de judecati si rezistenta, in care sa-si aiba loc inspiratia, iubirea, prezenta, claritatea si cat mai multa constienta. Sa intelegem in ce punct ne aflam, din punct de vedere astrologic, energetic si al transformarii/evolutiei constiintei. Sa ne antrenam in acceptare si  creatie constienta, sa exersam si sa experimentam impreuna ghidarea interioara, recunostinta pentru tot ce traim acum, distinctia intre adevarul interior si punctele de vedere exterioare, recunoasterea puterii individuale, identificarea alegerilor inimii, schimbarea realitatii prin alegeri constiente, creatia dincolo de limitari.

Si, mai ales, te asteptam sa ne bucuram impreuna de tot ce vom aseza cu atata drag in acel spatiu, pentru tine si pentru noi toti.

Te asteptam cu drag, bucurie si… surprize!

Vreau si eu sa-mi Creez ANUL 2017!

Program:

Duminica, 15 ianuarie 2016, orele 10:30- 18:00, cu pauze de cafea si o pauza mare (1 h) la pranz.

Dupa cum stiti deja, ora de incheiere este aproximativa si se poate modifica (depasi), in functie de dinamica grupului.

Locatie: Va fi anuntata participantilor.

Investitie: 

Inscrierea pana la data de 3.01.2017 inclusiv- 200 lei
Inscrierea dupa data de 3.01.2017- 228 lei (in limita locurilor disponibile).
Reducere de cuplu/grup *NOI: 5%

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare la: workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168 sau 0723 385 558 – Cristina Ciobanu

Echipa de Creație- în rolurile principale:

Creator de Inspiratie si Constienta prin Cuvant: Nicoleta Svârlefus
Creator de Spatiu, organizator, coordonator eveniment: Cristina Ciobanu
Agenti de Creatie si Contributie: Roxana Alexe, Alexandra Țenescu.
Creator de AN 2017, energie si posibilitati: TU.
Locuri limitate! Se ocupa in ordinea inscrierilor. Rezervarea unui loc este posibila in urma achitarii taxei de participare si a completarii formularului de inscriere.

Pentru orice alte detalii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

Un an 2017 Constient, cu Usurinta, Bucurie si Gratie!

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *