Evenimente, cursuri, conferinte

Eveniment Astrocafe: Creeaza-ti anul 2016!

Astrocafe.ro si Nicoleta Svârlefus te invita la evenimentul anual: Creeaza-ti ANUL 2016!

Posibilitati nelimitate, Alegeri Constiente, Creativitate, Usurinta, Bucurie

10 ianuarie 2016

Va fi a 5-a editie a evenimentului  “Creeaza-ti anul…”, intr-o zi cu Luna Noua, prima din 2016.

In fiecare an, energia acestui spatiu creat impreuna a fost cu adevarat uimitoare. Fiecare participant a primit daruri, mesaje, claritate, entuziasm, usurinta si inspiratie. Pentru ca, intr-un spatiu care imputerniceste si inspira, e natural sa recunosti ceea ce stii deja si sa treci dincolo de limitarile unor planuri, strategii, obiective sau calcule.

Te asezi cu totul in prezent si ai incredere in fiecare pas, fiind pe deplin constient ca anul 2016 si orice alt an viitor este ACUM, este creat in acest moment. Iar acest moment contine Toate posibilitatile si face disponibile Toate alegerile.

Acest eveniment este ca un loc de joacă, in care aducem mai multă constienta, dar o facem cu bucurie, usurinta si… joc.

Chiar si fara a stabili obiective, interesant este ca, pentru majoritatea participantilor, intentiile declarate la inceputul anului, in acest context, s-au materializat.

Anul 2016 este creatia fiecaruia dintre noi, la fel cum a fost si 2015. Chiar daca nu stim mereu cum cream experientele, adevarul este ca noi le cream, le chemam, le alegem, suntem Sursa lor.

Am incheiat o etapa, o binecuvantam si acceptam, apoi trecem la urmatoarea, indiferent ca impartim timpul in zile, luni sau ani. Inainte insa sa trecem la o noua etapa, e necesar sa cream un spatiu liber, in care putem aseza intentiile si experientele care ne inspira.

Te invit, asadar, la acest workshop, pentru a crea impreuna un spatiu liber de judecati si rezistenta, in care sa-si aiba loc inspiratia, iubirea, prezenta, claritatea si cat mai multa constienta.

Sa intelegem in ce punct ne aflam, din punct de vedere astrologic, energetic si al transformarii/evolutiei constiintei. Sa ne antrenam in acceptare si in creatia constienta, sa exersam si sa experimentam impreuna ghidarea interioara, recunostinta pentru tot ce traim acum, distinctia intre adevarul interior si punctele de vedere exterioare, recunoasterea puterii individuale, identificarea alegerilor inimii, schimbarea realitatii prin alegeri constiente,creatia dincolo de limitari.

Te asteptam cu drag, bucurie si… surprize!

Vreau si eu sa-mi Creez anul 2016!

Program:

Duminica, 10 ianuarie 2016, orele 10:30- 18:00, cu pauze de cafea si o pauza mare (1 h) la pranz.

Dupa cum stiti deja, ora de incheiere este aproximativa si se poate modifica (depasi), in functie de dinamica grupului.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *