Evenimente, cursuri, conferinte

Editura Herald va asteapta la Bookfest 2015

Editura Herald va asteapta la targul de carte Bookfest 2015 cu lansari de noi titluri din domenii ce tin de psihologie, gandire critica, dezvoltare personala, istorie.

Printre evenimentele importante ocazionate de acest targ se numara lansarea unei noi colectii destinate intelegerii relatiei de cuplu, intitulata Pas in doi, care debuteaza cu trei titluri ale unor psihologi de marca; lansarea unei noi carti a renumitului astronom si popularizator al stiintei, Carl Sagan; precum si o mult asteptata imbogatire a colectiei Parentaj cu alte trei carti valoroase.

bookfst_2015_poza

Standul Editurii Herald este astfel deschis oricui doreste sa descopere importanta avuta de gandirea stiintifica in societate, sa inteleaga mai bine ce inseamnă o relatie intima sanatoasa si sa aiba acces la o cunoastere interioara pe cat de uimitoare pe atat de accesibila.

bookfst_2015_poza

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *