Editura Herald va asteapta la Bookfest 2015

Publicat: 20 mai 2015
Comentarii: Fără răspunsuri

Editura Herald va asteapta la targul de carte Bookfest 2015 cu lansari de noi titluri din domenii ce tin de psihologie, gandire critica, dezvoltare personala, istorie.

Printre evenimentele importante ocazionate de acest targ se numara lansarea unei noi colectii destinate intelegerii relatiei de cuplu, intitulata Pas in doi, care debuteaza cu trei titluri ale unor psihologi de marca; lansarea unei noi carti a renumitului astronom si popularizator al stiintei, Carl Sagan; precum si o mult asteptata imbogatire a colectiei Parentaj cu alte trei carti valoroase.

bookfst_2015_poza

Standul Editurii Herald este astfel deschis oricui doreste sa descopere importanta avuta de gandirea stiintifica in societate, sa inteleaga mai bine ce inseamnă o relatie intima sanatoasa si sa aiba acces la o cunoastere interioara pe cat de uimitoare pe atat de accesibila.

bookfst_2015_poza

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *