Dinamici subtile in parenting: tabara, 13-20 august 2017

Publicat: 25 iulie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Damaideparte.ro recomanda aceasta tabara sustinuta de Alexandru Antonie.

Copilul simte TOT, el simte miscarea sufletului tau, iar daca nu esti 100% prezent in relatia cu el, nu vei putea construi o relatie autentica, bazata pe iubire neconditionata, in care copilul sa fie prezent in aceeasi stare de 100% cu tine.

De aici se construieste parenting-ul cu adevarat. Atunci cand ajungi sa stai in starea de prezenta, sa cureti toate filtrele care stau intre tine si copilul tau, sa fii in forma ta cea mai pura, copilul tau va fi conectat prin tine la starea lui autentica de prezenta, iubire, responsabilitate, disciplina, curaj, forta etc.

Prin aceasta stare de prezenta contribui la sanatatea fizica, emotionala, mentala si spirituala a copilului tau, oferindu-i cel mai frumos start in viata.

La intrupare, copilul preia jumatate din karma de pe linia de familie a tatalui si jumatate din karma de pe linia de familie a mamei. Copilul vine cu o supra-incarcare karmica pe care are nevoie sa o stinga inca din primii ani de viata. Deseori, comportamentul „chinuitor” al copilului fata de mama, sau fata de tata sau fata de amandoi este cu scop reglatoriu la nivel karmic. Nu exista copiii rai, neasultatori, agresivi, copiii care nu sunt cuminti sau care nu invata, acesti copiii nu fac decat sa raspunda la incarcatura de pe linia de familie si sa exprime ceea ce se regaseste la nivelul dinamicilor de camp. Toate aceste incarcaturi venite pe linie de familie blocheaza copilul in manifestarea potentialului si a inzestrarii lui divine.

Pe durata celor 8 zile de tabara se va lucra intensiv asupra curatarii campului de familie, asupra programarilor de camp si asupra conectarii cu copilul la nivelul inimii, asupra stergerii proiectiilor facute de parinti copiilor.

Parintii vor intelege cum functioneaza copiii lor la nivel fizic, emotional, mental dar mai ales energetic. Vor invata sa faca echilibrari energetice in raport cu copilul/copiii, sa lucreze asupra agresivitatii care exista la nivelul fiecarei familii si sa refaca fluxul iubirii in conexiunea cu copiii lor. O sesiune speciala va fi dedicata parintilor care au avut avorturi in familie. Deseori sufletele copiilor avortati raman atasati la nivelul campului de familie, in special la copiii care vin ulterior pe lume, provocand devitalizarea energetica a acestor copii, blocarea anumitor capacitati intelectuale sau chiar boli grave.

Aceasta tabara abordeaza parenting-ul din perspectiva structurilor subtile si are ca scop corectarea situatiilor complicate care produc degenerari in viata copilului sau a intregii familii. 

Aplicarea psihologiei moderne sau a tehniclior de parenting nu sunt suficiente, intrucat copilul raspunde in primul rand nevoilor de camp. Cu alte cuvinte, el echilibreaza prin comportamentul lui si aduce corectii si abia apoi raspunde nevoilor emotionale si psihologice.

Intelegerea dinamicilor subtile in relatia cu copilul primeaza intrucat, asa cum medicina conventionala trateaza doar efectul dar nu si cauza, parenting-ul modern trateaza doar efectul pe care il manifesta copilul dar nu explica si cauza caracterului sau a comportamentului.

Aceasta tabara este despre tine, despre cum te vei schimba tu, pentru a putea sa ajuti la schimbarea comportamentului copilului si pentru a ajunge sa ai cu copilul tau acea relatie armonioasa si plina de iubire pe care ti-o doresti.

Ce vei face in aceasta tabara:

In raport cu tine:

 • vei intelege dinamicile subtile dintre tine si copilul tau, dintre tine si intreaga familie;
 • vei intelege rolul si comportamentele pe care ceilalti le manifesta in raport cu tine;
 • vei invata sa creezi si sa sustii un spatiu de crestere, de iubire neconditionata si sa facilitezi procesul de devenire al copilului;
 • vei intelege cum se formeaza traumele si in ce fel influenteaza viata copilului uneori pana la batranete;
 • vei afla care sunt tehnicile pe care le poti aplica pentru a echilibra partea emotionala a copilului astfel incat sa nu pastreze la nivel de campuri memorii traumatice;
 • vei afla cum se formeaza programele pe care le mostenim la nivel emotional;
 • vei invata cum sa integrezi in relatia cu copilul tau cele cinci elemente esentiale ale disciplinei constiente;
 • vei invata un stil de parenting orientat spre integrare si autonomie personala.

In raport cu copilul tau:

 • vei intelege rolul diferitelor zone ale creierului in formarea si dezvoltarea copilului;
 • vei afla cum sa ajuti copilul sa intregreze creierul superior cu cel inferior, creierul liniar, logic cu cel non-liniar holistic;
 • vei sti cum sa iti ajuti copilul in integrarea diferitelor parti ale sinelui si integrarea sinelui cu ceilalti;
 • vei intelege cum se creaza conexiunea eu-noi;
 • vei invata cum sa sustii o dezvoltare emotionala sanatoasa si cum sa iti ajuti copilul sa isi exprime sanatos si ecologic emotiile;
 • vei afla despre tipurile de parenting: permisiv, autoritar si centrat sau echilibrat si vei identifica propriul stil de parenting;
 • vei invata cum sa sustii un copil care a primit o formare intr-un climat permisiv/autoritar;
 • vei invata cum sa sustii un copil in formarea integrativa a sistemului emotional-mental
  Acest program este sustinut de Terapeutul Alexandru Antonie.

Alexandru este Terapeut dar si Coach si Trainer. In ultimii ani, Alexandru a susținut in principalele orase din tara conferinte, seminarii si cursuri pentru a explica dinamicile subtile ce guverneaza realitatea si motivele principale care stau la baza experientelor de viata. Sute de participanti si miii de oameni au urmarit conferintele lui, iar alte sute au experimentat metodele lui de terapie si au marturisit ca niciodata nu au trait asa ceva.

Metodele de lucru ale lui Alexandru imbina tehnici de coaching, tehnici de echilibrare mentala si emotionala, vindecare pe linia timpului (curatarea campurilor de programarile venite pe linie de familie, curatarea proiectiilor din viitor facute de parinti sau generatiile din spate), vindecarea corpului suflet, echilibrarea functiei masculin-feminin pe linie de familie (aceasta functie creeaza multe dereglari la nivel de camp care au ca efect respingerea in plan subtil a masculinului sau a femininului – adica, imposibilitatea de a stabiliza o relatie cu un partener)… si multe ale metode de lucru pe care le-a dezvoltat ca urmare a miilor de ore de lucru unu-la-unu cu clientii sai.

Detalii si inscriere:

https://evolutioncoaching.lpages.co/tabara-dinamici-subtile-in-parenting-damaideparte/

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *