De la frică la Adevăr: webinar Damaideparte.ro

Publicat: 23 aprilie 2020
Comentarii: Fără răspunsuri

Dincolo de frică se află Adevărul. Ca să ajungem însă în acel loc de adevăr, e nevoie să îmbrățișăm frica. Să stăm cu ea. Să o lăsăm să ne vorbească. Să îi dăm atenție, fără să ne pierdem în ea. Și să continuăm să ascultăm. Până când ceea ce vom auzi va fi Adevărul.

Vă invit la un webinar în care să creăm împreună spațiul pentru a sta cu toate fricile noastre. Frica de necunoscut, de nesiguranță, de pierdere, de moarte – toate sunt acum în aer la nivel colectiv. Partea noastră umană este copleșită acum și este firesc să fie așa. Trecem printr-o traumă colectivă în care ne-am pierdut multe din reperele care ne ajutau până acum să ne creăm sentimentul de siguranță. E nevoie să stăm în acceptare față de această parte din noi.

Apoi, din acest spațiu de acceptare neclintită, să facem loc adevărului. Că orice s-ar întâmpla, chiar și în mijlocul celei mai mari traume, suntem ținuți în brațe de Divin. De Sinele nostru Divin care vede mereu perspectiva mai înaltă. Că adevărata siguranță vine din ancorarea în conexiunea mai mare la Sursă. Astfel putem să simțim că, oricâte frici am simți în această perioadă, Adevărul sufletului nu ne părăsește niciodată. E nevoie doar să ancorăm frecvența de la care putem avea acces la Adevăr și la toate posibilitățile care vin împreună cu el.

Vă invit cu bucurie la întâlnirea online “De la frică la Adevăr”, pentru a crea împreună spațiu de transmutare a fricilor noastre și pentru a putea să facilităm împreună conectarea la Sinele nostru Divin.

Data: Marți, 5 mai 2020, ora 19
Locul: Întâlnirea se va desfășura pe Zoom.
Prețul: Pentru că energia evenimentului este aceea de contribuție la nivel colectiv, înscrierea se face pe bază de donație. Tot ceea ce se va strânge va fi donat către asociația Dăruiește Viață, care strânge fonduri pentru a susține situația actuală în România. Fiecare este binevenit să doneze exact atât cât simte.
Înscrieri: mihaela@aimee.ro

Vă aștept cu bucurie!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *