Daca viata ta ar fi un film
Evenimente, cursuri, conferinte

“Daca viata ta ar fi un film…” : atelier de dezvoltare personala

Fundatia Calea Victoriei va invita sambata 9 mai, de la ora 11.00, la atelierul de dezvoltare personala: “Daca viata ta ar fi un film”, sustinut de Violeta Dinca.

Un atelier de dezvoltare personala, autocunoastere, constientizare si recalibrare, in care te invitam sa descoperi cate din problemele/ convingerile/ responsabilitatile pe care ti le-ai asumat, de-a lungul vietii, sunt chiar ale tale si cate se cer returnate chiar acum proprietarilor de drept; sa-ti amintesti si sa-ti recuperezi fiinta profunda, starea naturala de bucurie, entuziasm si creativitate.

Nu-ti lipseste nimic pentru a te simti liber, fericit si implinit chiar acum. Ai toate abilitatile, calitatile si resursele necesare. Esti perfect ok, exact asa cum esti in acest loc, in aceasta clipa.

Hai sa vedem care sunt elementele care te impiedica sa traiesti deplin acest adevar permanent si sa le eliminam, odata pentru totdeauna, din modul tau de a gandi.

Daca viata ta ar fi un film, care ar fi, exact, contributia ta la acest proiect? Ti se potriveste rolul pe care il interpretezi? Cine iti da indicatiile regizorale? A cui e vocea care iti sopteste replicile, atunci cand le uiti? Cine si cand a scris scenariul? Care-i numele filmului? Apropos, iti place acest film?

PS: Stii ca poti oricand sa alegi un alt rol, complet diferit, in acest film sau in altul?

Atelierul va dura 4 ore, cu pauza la mijloc.

Lector: Violeta Dinca
Data incepere: 9 Mai 2015; Ora curs: 11:00
Frecventa: O intalnire (4h)
Varsta Minima: 16 ani
Cost: 110 ron (total 4 ore); Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 100 ron (total 4 ore)

Locul desfășurării: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *