Evenimente, cursuri, conferinte

Curs Scoala de Iluminare a lui Ramtha

Școala de Iluminare a lui Ramtha – Ramtha’s School of Enlightenment – RSE – este o academie a minții care oferă cursuri pentru persoane de toate vârstele și din toate culturile.

Curs 101 este un eveniment de inițiere în filozofia, învățăturile și disciplinele lui Ramtha, pentru începători sau studenți care în ultimii ani nu au mai participat la cursuri. Cursul se desfășoară la Cheile Grădiștei, Resort Fundata, în mijlocul munților, într-o locație care oferă toate condițiile pentru un retreat spiritual. Dacă ați citit sau ascultat câte ceva din învățăturile lui Ramtha, aveți acum o bună ocazie să aprofundați și să înțelegeți care este mesajul său spiritual și apoi, să vă antrenați prin disciplinele originale, în cele 5 zile de curs. Dacă nu ați auzit încă nimic despre Ramtha, vă invităm să vă treziți și să vă descoperiți potențialele prin participarea la Curs 101. Veți găsi răspunsuri la multe din preocupările voastre legate de existența în acest plan.

Folosind înțelepciunea străveche, precum și ultimele descoperiri ale neuroștiinței și fizicii cuantice, RSE îi învață pe studenți cum să acceseze abilitățile extraordinare ale creierului pentru a ”Deveni o viață remarcabilă®”

“Atunci când înveți să fii prezent – cu adevărat prezent – în tot ceea ce faci, îți creezi o viață remarcabilă. Și ce poți crea? Orice. Tu ești singurul creator al realității proprii. Tu alegi ceea ce vrei. Însă fără disciplina gândului, a atenției focusate, dorințele tale rămân fantezii îndepărtate, scufundate în nostalgie: ”Ce frumos ar fi fost dacă…” – Ramtha – Cum să îți schimbi viața

Învățăturile lui Ramtha abordează întrebări fundamentale referitoare la existența umană, originile noastre, destin și natura realității. Învățăturile lui Ramtha nu sunt o nouă religie și nici nu constituie pietrele de temelie pentru o nouă biserică. Ele reprezintă un sistem de gândire care permite individului să se implice în filozofia lui Ramtha și să o experimenteze în mod direct.

Veți învăța:

 • cum să vă folosiți propria minte remarcabilă
 • cum să vă creați propria realitate
 • cum să vă Creați Ziua R: sănătatea, avuția, bunăstarea, destinul propriu
 • cum să vă schimbați viața

“Pentru a fi prezenți trebuie să scăpăm de toată genetica care ține spiritul blocat în trecut, în neputință, în karma. Acesta este un antrenament al minții și al întregii ființe, de a alege conștient, a aplica cu stăruință, și a menține atenția focusată pe ceea ce vrei sa creezi. Atunci când înveți toate acestea, miraculosul devine posibil, și limitele dispar. Pentru că toate acestea sunt produsul minții, la fel ca întreaga realitate – oameni, locuri, lucruri, timpuri și evenimente – care constituie viața ta.” – Ramtha – Cum să îți schimbi viața

Curs 101 cuprinde:

 1. Introducere în principiile filozofice ale RSE (Școala de Iluminare a lui Ramtha)

Pentru studenții RSE, iluminarea spirituală începe cu cunoașterea sinelui și apoi cu descoperirea potențialelor care sunt blocate în identitatea din trecut.

Învățăturile lui Ramtha oferă o perspectivă unică asupra misterului vieții, care subliniază faptul că fiecare individ este responsabil pentru propria realitate, că gândurile și atitudinea afectează și creează realitatea fiecăruia dintre noi, și că ne putem schimba viața schimbându-ne gândurile.

În cadrul Curs 101 vor fi abordate următoarele subiecte:

 • Cel mai mare mister – Sinele
 • Cine suntem noi cu adevărat, care este scopul nostru
 • Cum am ajuns aici și încotro ne îndreptăm
 • Redefinirea lui Dumnezeu ca Observatorul din fizica cuantică
 • Cele 4 principii de bază ale RSE (Școlii de iluminare a lui Ramtha)
 • Cele 7 nivele ale conștiinței și energiei
 • Biologia celulară și cum răspunde ADN-ul la nou – cum anume atitudinile afectează sănătatea celulelor, care la rândul ei îți afectează sănătatea
 • Cum funcționează creierul, neurogeneză și neuroplasticitate
 • Ce sunt mintea binară și mintea analogică
 • Înțelegerea minții ca materie
 • Cultura suveranității
 • Elixirul iubirii
 • Fuziunea cu viitorul
 • Liberul arbitru și predestinarea
 • Înțelegerea dependenței noastre de trecut

 

 1. Introducere în tehnicile de bază ale RSE

Studenții sunt inițiați în filozofie prin discipline (tehnici) concepute special de către Ramtha și care transformă filozofia în experiență personală. Acest lucru permite studenților să experimenteze propriul lor adevăr personal și să nu mai depindă de convingerile, credințele, sau vorbele altora. Aceste discipline, odată învățate și exprimentate la curs, pot fi aplicate după încheierea cursului în viața de zi cu zi, fiecare dintre participanți având posibilitatea de a le folosi ca unelte pentru a-și crea realitatea dorită.

Disciplinele care se predau la Curs 101:

 • Respirația C&E® (C&E = conștiință și energie) – care extinde și rafinează puterea minții tale; prin care înveți să treci într-o stare analogică a minții și să creezi o nouă realitate. Tot ceea ce există își are originea în conștiință și se manifestă prin modularea energiei în masă.
 • “Vederea la distanță” (Remote View) – disciplina de a vedea la distanță trecutul, prezentul sau viitorul.
 • Telepatia, transmisia și recepția gândurilor” (Sending and Receiving) – comunicarea directă de la o minte la alta, aflată la distanță, prin care înveți să accesezi informații folosind resursele creierului mijlociu.
 • “Câmpul” (Fieldwork®) – disciplina remarcabilă care demonstrează cum observarea concentrată afectează mediul în care trăiești și care te învață cum să susții o viziune și să-ți dezvolți abilitatea de a te focusa pe un gând unic, pentru a modela intenționat realitatea și a crea un destin măreț.
 • Vindecarea cu “Corpul Albastru” (Blue Body®) – prin care se ridică conștient conștiința studentului către cel de-al 4-lea plan și se stimulează cel de-al 4-lea sigiliu cu scopul vindecării sau schimbării corpului fizic.
 • “Plimbarea” (The Neighborhood Walk®) – îți dă puterea de a-ți schimba viața prin întreruperea intenționată a vechilor obiceiuri și limitări și angrenarea realității prin noua rețea neurologică formată în creier.
 • “Creează-ți ziua“ – (Create Your Day®) – prin care înveți să-ți modifici ziua încă dinainte de a o începe, prin schimbarea intenționată a stării neurologice a minții cu un plan propriu.
 • “Autocorectarea” (Self-correction) și starea de “glitter” (strălucire la nivel astral) – disciplina prin care înveți să îți întrerupi conștient fluxul automat de gândire și să rămîi focusat pe ceea ce îți dorești cu adevărat.
 • Gladys® – fiecare celulă din corpul tău are o menajeră pe care JZ o numește cu afecțiune Gladys. Vei înțelege cum anume funcționează fiecare celulă a corpului tău și faptul că celulele tale răspund fiecărui gând, prin urmare îți pot influența sănătatea și vitalitatea.
 • “Procesul oului albastru ultraviolet“ (UV Blue Egg Process®) – prin care fiecare participant învață să își creeze propriul vehicol de protecție și călătorii astrale.

Mărturii ale participanților la cursurile RSE:

”Școala Ramtha este nu numai o școală de iluminare dar și o pepinieră pentru minți strălucite. Maestrul Ramtha știe într-un stil propriu să ne predea cele mai frumoase lecții care ne învață cum să avem o viață remarcabilă. Dacă sunteți obișnuiți să vă vină totul de-a gata, nu mergeți la această școală. Dar dacă vreți să vă schimbați având ca model acest Maestru deosebit, nu vă gândiți de două ori. Veți străluci ca un diamant după ce veți înțelege cum funcționează această lume și veți pleca îmbogățiți din această școală de propria voastră transformare.” M.M. – medic

“În anul 2007, vizionând filmul documentar “What the bleep”, am intrat în contact cu o perspectivă diferită a realității. Erau concepte care m-au făcut să mă întreb cât de limitată era viziunea mea personală asupra vieții. Deși Ramtha apare în film, nu știam atunci nimic despre Școala de Iluminare. Căutând mai multă informație, am ajuns să citesc “Ghidul începătorului pentru crearea realității”, care m-a intrigat și m-a fascinat deopotrivă. Deși înțelegerea mea era destul de limitată, având în vedere multitudinea de concepte noi, specifice învățăturilor lui Ramtha, am continuat să citesc tot ceea ce se găsea publicat din învățăturile lui. Informațiile începeau să se lege într-o viziune coerentă asupra vieții. În final m-am decis să merg să experimentez disciplinele și de atunci, am continuat să particip la evenimente în Elvetia și Italia. Noua viziune asupra realității a prins contur și am devenit din ce în ce mai încrezătoare. Am început să privesc lumea din aceasă nouă perspectivă….. și lumea s-a schimbat. Viața mea a început să capete alte repere: am început să gândesc fără limite, fără frică, să-mi doresc să-mi dezvolt potențialul meu.

Acum, tocmai m-am întors de la un eveniment organizat în Romania și sunt profund recunoscătoare tuturor celor care au facilitat această experiență magnifică. Am facut un salt în înțelegere și în experiență, care mi-au adus un nivel mai ridicat al motivației de a transforma această viziune într-un stil de viață. Dacă vă întrebați ce este dincolo de ce vă arată simțurile, dincolo de ce poate fi văzut și măsurat, vă recomand să participați la un astfel de eveniment.” – Sonia, psihoterapeut

“Eu sunt studentă curentă la RSE de peste 10 ani. Pot să spun că viața mea s-a schimbat într-un mod atât de radical… pentru că eu m-am schimbat într-un mod radical. Prin disciplinele practicate la RSE suntem în stare în cel mai scurt timp (bineînțeles fiind prezenți in timpul disciplinelor) să ne schimbăm nu numai realitatea ci și ADN-ul – vindecarea este treapta de plecare în drumul spre iluminare. Te încurajez să iei parte la un eveniment RSE. Îți va schimba viața total…” R.K.

Începând cu luna februarie 2017, Școala de Iluminare a lui Ramtha, prin Editura Legacy, oferă o serie de cărți audio traduse în limba română:

 • Acceptarea – cheia magiei (1 CD)
 • Îndoiala (3 CD-uri)
 • Amprenta magnetica și cum determină sufletul destinul (2 CD-uri)
 • Cum să îți schimbi viața (1CD)
 • Să iubești invizibilul (2CD-uri)

 

Pentru informații de preț, condiții de participare, înscrieri,cazare, masă pentru

CURS 101 – O MINTE REMARCABILĂ intrați pe:

https://www.facebook.com/events/612902585560334/

sau prin e-mail:

simina@netex.ro

Pentru informații despre Ramtha, JZ Knight și RSE intrați pe

grupul de pe Facebook Ram-Romania:

https://www.facebook.com/groups/157014044347373/

website-ul în limba română:

http://scoalaramtha.wix.com/romania

website-ul în limba engleză:

www.ramtha.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

 1. Biliana spune:

  Se mai fac cursuri? Sunt interesata

  1. Este o postare foarte veche, cred ca de acum 10 ani. Nu sunt la curent cu activitatea acestei scoli in acest moment, puteti cauta pe Internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *