Curs Ritualurile Munay Ki: Cum sa vedem frumusetea, Bucuresti, 25-27 aprilie 2014

Publicat: 31 martie 2014
Comentarii: 2 Răspunsuri

 Anul acesta se implinesc 4 ani de cand organizam acest curs. Pe langa faptul ca este o experienta care ne ajuta sa gasim mai mult spatiu disponibil in sufletele noastre, in viata noastra de zi cu zi, si ne permite sa oferim mult mai usor, in jurul nostru, darul din noi insine, acest curs ne ofera, de fiecare data, o noua pereche de ochi cu care sa vedem frumusetea din jur.

Si cu care sa plangem de atata frumusete nebagata in seama in vietile noastre mult prea ocupate. Si pentru ca acestea sunt lucruri foarte pretioase in viata noastra, va invitam sa impartasim, din nou, binecuvantarea acestor ritualuri.

Ritualurile Munay Ki (cuvantul inseamna Iubire si Putere sau “Fii asa cum esti!”) sunt initierile pe care le primeau, inca din vechime, samanii din America de Sud, cunoscuti sub numele Laika, Pastratorii Pamantului. Ele constituie un proces in 9 pasi pentru vindecarea ranilor din trecut, din copilarie, a ranilor stramosesti, a mostenirilor genetice si karmice cu care ne-am nascut in aceasta viata. Aceste initieri au fost aduse in lumea moderna de Alberto Villoldo, psiholog si antropolog ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale samanilor incasi si amazonieni.

Bineinteles ca beneficiile unui astfel de curs sunt greu de evaluat la nivel mental. Dorim insa sa amintim cateva din aspectele care ne pot ajuta in procesul nostru personal de vindecare in urma acestui curs:

 • Reprogramarea corpului energetic, pentru a putea sa ne vindecam, sa imbatranim, sa traim si sa murim intr-un mod diferit
 • Insusirea celor patru niveluri ale perceptiei samanice: nivelul perceptiei fizice (reprezentat de sarpe), nivelul mintii si al perceptiei emotionale (reprezentat de jaguar), nivelul sufletului si al perceptiei sacre (reprezentat de pasarea colibri), nivelul perceptiei spirituale (reprezentat de vultur)
 • Iesirea din povestile personale, ranile emotionale, din identificarea cu ego-ul, trairea in minte si din perpetuarea triunghiului lipsei de putere agresor-salvator-victima din viata fiecaruia

Cele noua ritualuri pe care le veti primi sunt: ritualul vindecatorului, ritualul benzilor de putere, ritualul armoniei, ritualul clarvazatorului, ritualul pastratorilor zilei, ritualul pastratorilor intelepciunii, ritualul pastratorilor pamantului, ritualul pastratorilor stelelor si ritualul Creatorului.

Dupa ce treceti prin aceste initieri, ele devin ale voastre si puteti sa le transmiteti altora.

Data: 25-27 aprilie 2014
Program:
vineri: 17-21; sambata: 9.30 – 18; duminica: 9.30 – 18
Locatia: Bucuresti, zona Carrefour Orhideea (locatia exacta va fi anuntata celor inscrisi)
Pret: 400 RON
Veti primi: suport de curs, diploma, DVD cu explicarea ritualurilor facuta de Alberto Villoldo si propria piatra Pi pentru initieri.
Inscrierea se face pe baza unui avans de 200 RON.

 

Continutul cursului va fi urmatorul:

 • Din intelepciunea si invataturile samanilor Laika
 • Ritualurile Munay Ki: ce reprezinta, cum se transmit, ce efecte au
 • Explicatii despre toate cele 9 ritualuri si transmiterea efectiva a lor, la nivel energetic
 • Calatorie in Lumea de Jos si Calatorie in Lumea de Sus pentru regasirea unor aspecte uitate din noi insine
 • Cursul mai include si alte calatorii samanice, care ne ajuta sa ne conectam cu energii profunde si transformatoare pentru viata noastra

Ritualurile va vor fi oferite de Dan si Mihaela Marinas, fondatorii site-ului de dezvoltare personala si evolutie spirituala: Aimee.ro. si manageri Damaideparte.ro.

Inscrieri si detalii:
mihaela@aimee.ro
0721465852

Citeste impresii si sentimente ale participantilor la acest curs aici si vizioneaza urmatorul filmulet:

 • banner certificare
  banner certificare
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *