curs NLP Practitioner februarie 2015 organizat de Calatorii prin Sunet
Evenimente, cursuri, conferinte

Curs NLP Practitioner, februarie 2015, organizat de Calatorii prin Sunet

Din februarie, un curs complet de autocunoastere si schimbare comportamentala incepe la Bucuresti.

S-a dat startul la inscrierile pentru cursul de NLP Practitioner organizat de Calatorii prin Sunet, ce va incepe in luna februarie 2015. Inscrierile sunt deschise pana pe 10 februarie 2015, iar locurile deja au inceput sa se ocupe.

Un curs NLP Practitioner certificat de Uniunea Americana de Programare Neuro-Lingvistica

In luna februarie 2015 incepe cursul de NLP Practitioner, un curs susţinut de doi traineri acreditaţi de Uniunea Americana de NLP. Cursul este unic in Romania tocmai datorita structurii acestuia, fiind orientat catre beneficii si domenii concrete in care sa aplici tehnicile NLP. Oamenii care invața NLP isi dau seama ca a avut loc o imbunatațire extraordinara in calitatea comunicarii lor de zi cu zi. Acest lucru este valabil atat in afaceri cat si in viețile lor personale.

Cursul NLP Practitioner organizat de Calatorii prin Sunet va ofera instrumente specifice pentru a excela in urmatoarele arii:

 •         Devii un comunicator mai eficient, atat pe plan personal cat si pe plan profesional (cu colegii, furnizorii sau clienții);
 •        Dobandesti un mindset flexibil;
 •        Iti imbunataţesti strategia de luare a deciziilor;
 •        Atingerea obiectivelor si obținerea performanței intr-un timp optim;
 •        Iti imbunataţesti productivitatea si eficiența, fie ca esti angajat, freelancer sau antreprenor;
 •       Iti imbunataţesti abilitaţile de influențare (devii un lider mai bun, care-i inspira pe cei din jur);
 •      Iti insusesti abilitatea de recadrare a problemelor si orientarea pe soluții;
 •      Dobandesti capacitatea de modelare a unei abilitati intr-un anumit domeniu.

De asemenea, punem la dispozitia participantilor nenumarate ocazii in care pot exersa si practica NLP-ul prin exerciții de grup.

Traineri

Suportul si coachingul pe tot parcursul cursului sunt asigurate de traineri specializaţi in NLP.

Ina Custura

 •          Co-fondator Calatorii prin Sunet;
 •          Formari in Programare Neuro-Lingvistica certificate de Asociația Romana de NLP, Asociația Europeana de NLP, Asociația Internaționala de NLP si Uniunea Americana de NLP;
 •          Studii universitare in Cibernetica, Statistica si Informatica Economica si in Psihologie;
 •          Absolventa a cursului “The Future Of Storytelling” in cadrul Universitații de Stiințe Aplicate Postdam din Germania.

Vlad Negrila

 •         Co-fondator Calatorii prin Sunet;
 •         Formari in Programare Neuro-Lingvistica certificate de Asociația Romana de NLP, Asociația Europeana de NLP si Uniunea Americana de NLP;
 •         Licențiat in Automatica si Calculatoare;
 •         Trainer acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educației;
 •         Absolvent al cursului “The Future Of Storytelling” in cadrul Universitații de Stiințe Aplicate Postdam din Germania.

Structura cursului

Programul NLP Practitioner se desfasoara pe parcursul a 6 luni astfel:

Un modul / luna, urmatoarele fiind stabilite de comun acord intre traineri si participanți – modulul se extinde pe parcursul a 3 zile – vineri (18:00 – 21:00), sambata (9:00 – 18:00) si duminica (9:30 – 15:30).

Pe toata perioada formarii vei beneficia de suport si coaching si, de asemenea, vei avea acces gratuit la intalnirile regulate de practica sub supervizare.

La sfarsitul cursului vei primi o diploma de NLP Practitioner avand certificarea Uniunii Americane de Programare Neuro-Lingvistica semnata de Dr. Steve G. Jones – NLP Master Trainer, fondatorul Uniunii Americane de NLP, Hipnoterapeut clinic si Presedinte al “American Alliance of Hypnotists”.

Foloseste codul de discout “CPSdamaideparte”  in rubrica de pe site dedicata inscrierii la curs si vei primi un discount de 10%.

Informații suplimentare despre acest curs complet de autocunoastere si schimbare comportamentala poți gasi la adresa de e-mail andreea@calatoriiprinsunet.ro, la numarul 0725-012.660 si pe http://nlppractitioner.calatoriiprinsunet.ro/

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *