Curs NLP Practitioner, Craiova 29-31 martie 2019

Publicat: 6 martie 2019
Comentarii: Fără răspunsuri

“Nu voi fi un om obisnuit pentru ca am dreptul sa fiu un om extraordinar.” – Peter O`Tolle. Inscrie-te la un curs in care iti vei descoperi latura extraordinara prin metode pe care nu le-ai mai incercat pana acum.

Programarea neuro-lingvistica sau NLP este o metoda de dezvoltare personala si profesionala care te ajuta sa gasesti raspunsuri inspirate la cele 3 mari intrebari pe care si le pun tot mai multi oameni:

 • Cine sunt eu? Vei invata sa iti pui intrebarile potrivite, astfel incat sa descoperi cine esti tu cu adevarat. Odata aflat acest raspuns, vei stii cum sa iti construiesti viata in acord cu tine. Vei descoperi care iti sunt valorile personale si convingerile care iti sustin si iti modeleaza identitatea si misiunea. De asemenea, iti vei descoperi convingerile limitative si vei invata cum anume sa le transformi, astfel incat sa iti sustina energia si viata.
 • Care este misiunea mea? Iti vei descoperi zonele de excelenta personala prin dezvoltarea abilitatilor pe care le ai. Apoi vei invata cum sa-ti stabilesti obiective intr-o maniera corecta si cum sa le atingi, respectandu-te pe tine, misiunea ta si toate lucrurile care te definesc.
 • Cum sa imi implinesc viata? Cele 2 mari resurse pe care le avem cu totii la dispozitie sunt comunicarea si emotiile. Vei invata cum sa iti imbuntatesti comunicarea cu tine insuti si cu cei din jurul tau, infrumusetandu-ti astfel relatiile care conteaza pentru tine. Vei invata care este importanta emotiilor si cum sa le gestionezi, astfel incat sa iti cresti stima de sine si increderea personala. Vei putea sa gestionezi cu usurinta stresul si sa raspunzi optim in situatii dificile. Vei cunoaste alte persoane care te vor ghida in aceasta experienta si pe care le vei ghida la randul tau.

Tematica generala a cursului o gasesti aici.

Inscrieri si informatii: contactati-ne telefonic la numarul 0757.077.707 (Anca Vaduva) sau scrieti-ne pe adresa de e-mail inscrieri@nlpintegrativ.ro.

ATENTIE: locurile sunt limitate!

Diplome primite la absolvirea formarii:

– diploma recunoscuta international cu standarde si Asociatiei internationale de Programare neuro-lingvistica cu titulatura de NLP Practitioner IANLP,

– diploma recunoscuta national cu standarde si sigiliul Asociatiei Profesionale de NLP Integrativ cu titulatura Practician NLP Integrativ®.

Durata cursului: 7 module a cate  3 zile, astfel: vineri 16.00 – 20.00, sambata 9.00 – 19.00,  duminica 9.00 – 18.00.

Programarea modulelor:

Modul 1: 29-31 martie 2019
Modul 2: 12-14 aprilie 2019
Modul 3: 17-19 mai 2019
Modul 4: 21-23 iunie 2019
Modul 5: 26-28 iulie 2019
Modul 6: 13-15 septembrie 2019
Modul 7: 11-13 octombrie 2019

Investitie:

– intreaga formare costa 3150 lei si se plateste in 7 rate egale de cate 450 lei/modul,
– cei care doresc sa achite taxa integral, au o reducere de 10%,
– cei care mai inscriu alte persoane la curs, au o reducere de 5% pentru fiecare persoana inscrisa in plus. Reducerile se cumuleaza!

Trainer: Anca Vaduva este Trainer NLPi® si Coach cu o experienta de peste 6 ani in comunicare si in lucrul cu oamenii, atat individual in sesiunile de coaching, cat si cu grupurile in trainigurile livrate. Formarile din domeniul NLP, Coaching, Training, Comunicare impreuna cu pasiunea si entuziasmul ei pentru cunoasterea mintii umane si a oamenilor, au indrumat-o in a-i insoti pe ceilalti sa-si descopere propriul potential si sa isi construiasca viata pe care si-o doresc. In cursurile din domeniul NLP pe care le livreaza foloseste abilitatile si competentele dobandite in cei peste 6 ani de cand lucreaza cu oamenii pentru a-i ajuta sa isi atinga potentialul si obiectivele de dezvoltare si auto-cunoastere. Cei din jur o descriu ca o persoana foarte rabdatoare, curioasa, onesta, blanda, perseverenta si integra, trasaturi de caracter ce i se potrivesc perfect in indeplinirea misiunii personale – aceea de a-i ghida pe cei cu care lucreaza sa devina cea mai buna versiune a lor, sa se cunoasca mai bine, sa traiasca vieti implinite si sa fie fericiti, asumandu-si responsabilitatea pentru toate acestea.

Inscrieri si informatii: contactati-ne telefonic la numarul 0757.077.707 (Anca Vaduva) sau scrieti-ne pe adresa de e-mail inscrieri@nlpintegrativ.ro.

Tematica generala a cursului: o gasiti la acest link.

 

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *