CURS CERTIFICARE IN TERAPIA CU INGERI, cu CHARLES VIRTUE Bucuresti, 14-16 Noiembrie

Publicat: 14 octombrie 2014
Comentarii: Fără răspunsuri

Charles Virtue, fiul renumitei Doreen Virtue, creatoare a Cursului de Terapie cu Ingerii si autoare a numeroase bestseller-uri adresate domeniului angelic, va sustine a treia oara in Bucuresti Cursul “Certificare in Terapia cu Ingeri”.

Pe parcursul a trei zile, participantii vor invata despre ingeri, despre cum le pot percepe mesajele, cum sa lucreze cu ei, cum sa foloseasca diferite carti oracol pentru a efectua citiri angelice precum si multe alte tehnici care sa le creasca increderea in abilitatile lor si care sa ii ajute sa aduca mai multa claritate in viata lor si a altora.

Participarea la acest curs nu presupune un nivel avansat de cunostinte, de abilitati si nici vreo pregatire speciala. Daca va atrag ingerii si v-ati dori sa faceti un pas mai departe in lucrul cu ei, atunci sunteti indeajuns de pregatiti incat sa va bucurati de exercitiile pe care le veti face cu voi insiva, cu ingerii si cu colegii vostri. De multe ori credem ca nu suntem indeajuns de buni, de pregatiti, de speciali pentru a trece la o etapa superioara si aceasta teama ne poate bloca dezvoltarea personala.

De-a lungul anilor, la acest curs au participat si oameni care nu au avut nicio experienta in domeniul angelic insa au fost atrasi de subiect si au ramas surprinsi sa vada ca pot percepe mesajele ingerilor si pentru ei si pentru altii. De asemenea, au participat si oameni care lucrau deja cu domeniul angelic (ingeri si arhangheli) si care si-au imbogatit cunoasterea cu noi tehnici de lucru si de transmitere a informatiilor mai departe.

Charles Virtue va invita sa petreceti impreuna trei zile magice de lucru cu taramurile subtile, intr-o atmosfera placuta, relaxata, care sa va ajute sa aveti mai multa incredere in voi – ca fiinte spirituale, sa constientizati mai mult si sa percepeti mai clar mesajele calauzelor angelice.

Acest curs va avea loc in Bucuresti, in perioada 14-16 Noiembrie 2014 si va fi tradus in limba romana. La finalul acestui curs intensiv de trei zile, in care veti avea acces la un training intensiv si la tehnici de curatare energetica, fiecare participant va primi Certificat de Practician in Terapia cu Ingeri ( ACP “Certified Angel Practitioner” Certificate).

 

“Sunt extrem de bucuroasa sa va anunt ca acum aveti posibilitatea de a deveni practicieni certificati in Terapia cu Ingeri, atat in Europa cat si in restul lumii. Fiul meu, Charles, este un purtator al energiei ingerilor. El mi-a fost alaturi, ani de zile, la toate cursurile de certificare pe care le-am sustinut si este Trainer Certificat ATP®. Pregatirea oferita de Charles se bazeaza pe cursurile ATP® pe care le sustin si transmite cunoasterea pe care eu am impartasit-o trainerilor, aici, in Hawaii. L-am incurajat sa imi continue munca si ii acord sprijin total in transmiterea acestor informatii catre voi, prietenii mei din toata lumea.” – Doreen Virtue

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *