cunoasterea sinelui prin scris - atelier de scriere terapeutica
Evenimente, cursuri, conferinte

Cunoasterea sinelui prin scris – atelier de scriere terapeutica

Ce este scrierea terapeutica?

Nimic altceva decat un instrument de auto-evaluare. Fundatia Calea Victoriei va invita incepand din 11 octombrie, de la ora 11:00, la Atelier de scriere terapeutica, sustinut de Mario Barangea pentru a explora sinele prin scris. Materialul fundamental de lucru este propria persoana, in limitele discretiei confesive.

Motivele, temele si simbolurile personale pot fi detectate prin intermediu scrisului. De altfel, emotiile puternice sau starile afective de orice natura se elibereaza prin arta in general, prin scris in special.

La fiecare dintre cele 5 intalniri ale atelierului vom exersa scrierea unei nuvele cu accentul pe structura a scriiturii si concepere de personaj. Ce incepem in prima sedinta, terminam in ultima. Sa nu ne facem probleme in privinta „talentului”, „disponibilitatii creative” sau stapanirii cuvintelor potrivite. Nimeni nu are acces la aceste lucruri fara exercitiu. 🙂

Lector: Mario Barangea

Data incepere: 11 octombrie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 5

Frecventa: saptamanal, sambata

Cost: 250 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 225 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *