Cunoasterea sinelui prin scris – atelier de scriere terapeutica

Publicat: 24 septembrie 2014
Comentarii: Fără răspunsuri

Ce este scrierea terapeutica?

Nimic altceva decat un instrument de auto-evaluare. Fundatia Calea Victoriei va invita incepand din 11 octombrie, de la ora 11:00, la Atelier de scriere terapeutica, sustinut de Mario Barangea pentru a explora sinele prin scris. Materialul fundamental de lucru este propria persoana, in limitele discretiei confesive.

Motivele, temele si simbolurile personale pot fi detectate prin intermediu scrisului. De altfel, emotiile puternice sau starile afective de orice natura se elibereaza prin arta in general, prin scris in special.

La fiecare dintre cele 5 intalniri ale atelierului vom exersa scrierea unei nuvele cu accentul pe structura a scriiturii si concepere de personaj. Ce incepem in prima sedinta, terminam in ultima. Sa nu ne facem probleme in privinta „talentului”, „disponibilitatii creative” sau stapanirii cuvintelor potrivite. Nimeni nu are acces la aceste lucruri fara exercitiu. 🙂

Lector: Mario Barangea

Data incepere: 11 octombrie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 5

Frecventa: saptamanal, sambata

Cost: 250 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 225 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *