Copilul interior și tiparele de codependență în relații: webinar Damaideparte.ro

Publicat: 7 mai 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

În ultimul timp suntem din ce in ce mai provocați să eliberăm codependența din relațiile noastre.

Tiparele de codependență de genul “Fă asta, spune asta, stai lângă mine, ferește-mă de tot ce e rău, fă-mă să mă simt bine pentru că de-asta ești într-o relație cu mine” sunt din ce în ce mai greu de susținut în relațiile noastre.

Tot acest proces de vindecare se întâmplă pe fondul trecerii înspre o nouă hartă relațională, la nivel colectiv. În care ne permitem nouă înșine și celuilalt să stăm în toată puterea, măreția și frumusețea sufletului nostru, lăsând să curgă liberă energia care se creează între noi.

Iar în ultimul timp pare că suntem nevoiți să facem această trecere cu pași repezi. Cuplurile și relațiile bazate pe tipare vechi de dependență, de tipul tată-fiică, mamă-fiu, pe nevoi neîmplinite și reprimate ale copiilor noștri interiori, pe traume și răni ale trecutului, sunt nevoite să-și găsească într-un ritm din ce în ce mai amețitor vindecarea sau să se dizolve.

E momentul să ne adresăm celor mai dureroase tipare de codependență si cauzelor lor. E momentul să ne uităm înspre copilul rănit și să-i oferim protecția de care are nevoie pentru a se simți în siguranță în Univers.

De aceea, vă propun acest webinar care să ne ofere un impuls pentru vindecarea copilului interior și a codependenței.

Conținutul webinarului:

 • noțiuni despre principalele tipuri de atașament și rănile relaționale care provin din ele
 • identificarea tiparelor de codependență din relații
 • vizualizări vindecătoare pentru rănile de atașament ale copilului interior
 • exerciții și vizualizări pentru echilibrarea energiei codependenței și accesarea energiei echilibrului și interdependenței sănătoase
 • downloadarea unei noi hărți relaționale bazate pe adevărul inimii, dincolo de răni și codependență

Ce înseamnă webinar?

Este un spațiu virtual  interactiv în care ne întâlnim online, cu ajutorul computerului sau al telefonului mobil. Transmisia este audio și video, eu voi vorbi despre temă și vom face împreună exerciții de vizualizare, conștientizare și vindecare. Participanții vor avea ocazia să împărtășească trăiri și  să adreseze întrebări în scris, în timp real, despre procesul lor personal, despre orice aspect legat de temă, despre exercițiile efectuate pe parcursul webinar-ului. Astfel, vom contribui fiecare la energia care va susține desfășurarea acestui webinar.

Preț: 110 lei

Data: joi, 24 mai 2018, ora 20

Înscrierea:

După efectuarea plății in contul RO39INGB0000999905035770 (Mihaela Marinaș), trimiteți un e-mail cu titlul “webinar” la adresa mihaela@aimee.ro. Veți primi un e-mail de confirmare din partea Damaideparte.ro. Acest e-mail conține link-ul spre pagina online a webinarului, link ce poate fi accesat oricând și de oricâte ori doriți. Puteți beneficia de conținutul webinarului, chiar dacă nu sunteți disponibili în direct, la data și ora stabilite.

Vă aștept cu bucurie!
Mihaela Marinaș
Damaideparte.ro

 

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *