copilul interior familia de origine si calea sufletului

Copilul interior, familia de origine și calea sufletului: webinar Damaideparte

Publicat: 13 martie 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

Webinar Damaideparte.ro, 29 martie 2018, ora 20

Ne naștem într-o familie iar copilul nostru interior este modelat conform tiparelor întâlnite în cadrul familial primordial.

Creștem, iar când vine momentul să alegem calea pe care să mergem în viață, de cele mai multe ori aceasta este modelată de tiparele familiei de origine și de rănile copilului interior mai degrabă decât de chemarea profundă a sufletului. Și da, ne trezim uneori pe parcurs, prinși într-o capcană – pe de o parte loialitatea față de ce cunoaștem ca unic sistem de referință și dorința de a aparține familiei de origine iar pe de alta parte dorul cel mai profund al sufletului.

Iar, uneori, cele două sunt în conflict. Uneori, rănile copilului interior, ce își dorește familia de la noi și ceea ce sufletul nostru își dorește cu adevărat sunt lucruri care par a fi în contradicție.

Vom vorbi în acest webinar despre cum să ieșim din capcană. Vom aduce energii vindecătoare pentru părțile din noi aflate în suferință, pentru copilul interior rănit. Vom aduce la lumină partea din noi pentru care a sosit momentul să aparțină viziunii mai înalte mai degrabă decât tiparelor moștenite.

Temele abordate în webinar:

 • vom vorbi despre cele mai profunde răni ale copilului interior
 • vom aduce energii vindecătoare pentru copilul interior prin vizualizări
 • vom lucra asupra tiparelor ancestrale moștenite care pot intra în conflict cu calea sufletului nostru
 • vom alinia aceste trei aspecte acolo unde se află în conflict – copilul interior, apartenența la familie și calea personală
 • vom downloada o noua hartă energetică a modului cum putem funcționa dincolo de tiparele moștenite din cadrul familial

Ce înseamnă webinar?

Este un spațiu virtual  interactiv în care ne întâlnim online, cu ajutorul computerului sau al telefonului mobil. Transmisia este audio și video, eu voi vorbi despre temă și vom face împreună exerciții de vizualizare, conștientizare și vindecare. Participanții vor avea ocazia să împărtășească trăiri și  să adreseze întrebări în scris, în timp real, despre procesul lor personal, despre orice aspect legat de temă, despre exercițiile efectuate pe parcursul webinar-ului. Astfel, vom contribui fiecare la energia care va susține desfășurarea acestui webinar.

Preț: 110 lei

Data: joi, 29 martie 2018, ora 20

Înscrierea:

După efectuarea plății in contul RO39INGB0000999905035770 (Mihaela Marinaș), trimiteți un e-mail cu titlul “webinar” la adresa mihaela@aimee.ro. Veți primi un e-mail de confirmare din partea Damaideparte.ro. Acest e-mail conține link-ul spre pagina online a webinarului, link ce poate fi accesat oricând și de oricâte ori doriți. Puteți beneficia de conținutul webinarului, chiar dacă nu sunteți disponibili în direct, la data și ora stabilite.

Vă aștept cu bucurie!
Mihaela Marinaș
Damaideparte.ro

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *