conferinta performanta in leadership prin etica si integritate
Evenimente, cursuri, conferinte

Conferinta: Performanta in leadership prin etica si integritate

Performanta in leadership prin etica si integritate – prima conferinta din Romania la care EMCC va reuni profesionisti din domeniile business, coaching si mentoring.

Cel mai important eveniment al toamnei in domeniul Coaching, Mentoring si Leadership din Romania va avea loc la Bucuresti, pe data de 29 octombrie, la Hotel Crowne Plaza Bucuresti si va fi organizat de European Mentoring & Coaching Council Romania (EMCC).

Aflata la a 4-a editie, conferinta anuala cu participare internationala a EMCC continua traditia evenimentelor de inalt nivel organizate pana acum si dedicate managerilor, profesionistilor din coaching, mentoring si HR.

Anul acesta a fost aleasa o tema care nu doar tine prima pagina a stirilor, ci starneste si vii controverse in randurile practicienilor din domeniul leadership-ului: “Performanta in leadership prin etica si integritate”.

Vor fi reuniti, pentru prima data în Romania, lideri din mediul de business cu specialisti in coaching si mentoring.

Concentrandu-se pe relatia dintre leadership, coaching & mentoring, evenimentul supune reflectiei intrebari incitante:

  • Ce inseamna, concret, etica si integritate in leadership?
  • Ce contributii de ultima ora aduc neurostiintele in relatia actiune/gandire integra si abilitatea de a fi lider?
  • Cum devin etica si integritatea ingredientele magice care genereaza un business stabil si prosper pe termen lung?
  • De ce avem nevoie de manageri integri si etici in mediul de afaceri din Romania si cum ii putem crea?
  • Cum poate o actiune etica sa genereze performanta constanta?
  • In ce fel ne poate stimula etica la nivel personal si la nivelul organizatiei?

”Agenda evenimentului aduce in fata participantilor cateva personalitati cu reputatie in zona coaching-ului si leadership-ului pe plan international. Avem invitati prestigiosi si din mediul de afaceri din România, lideri din business și specialisti in coaching, mentoring, training.

Evenimentul include prezentari, workshop-uri si discutia panel <New Paradigm, New Business> si este adresat managerilor si liderilor din business, profesionistilor in coaching & mentoring, specialistilor HR, trainerilor si tuturor celor interesati de domeniul coaching & mentoring si leadership.

Pentru mai multe detalii va invit sa vizitați site-ul evenimentului la http://www.emcc-romania.ro/. precizeaza Stefan Andrei, Presedintele EMCC Romania.

Despre EMCC – European Mentoring & Coaching Council

Fondata in 1992, organizatia EMCC reuneste peste 6000 de profesionisti din 24 de tari. Infiintata in 2012, EMCC Romania are statut de organizatie non-guvernamentala si non-profit si este afiliata la EMCC International, promovand si sustinand principiile si practica mentoring-ului si coaching-ului la cele mai inalte standarde etice si de calitate.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul http://www.emccouncil.org/ro/ro/about_us/emcc_romania.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *