Evenimente, cursuri, conferinte

Citeste sanatos! Terapie prin lectura intensiva cu Editura Herald

„Citeste sanatos! Terapie prin lectura intensiva” este indemnul celei de a VII-a editii a campaniei „Te asteptam in librarie!”, initiata de Editura Herald, care isi propune anul acesta sa fie un sprijin si un context cultural prietenos pentru a redescoperi cititul si mersul in librarie ca metoda alternativa de imbunatatire a vietii cotidiene.

Si o face prin intermediul a peste 150 de librarii din 42 de judete din tara – care au acceptat provocarea unui dialog viu cu cititorii – si cu sprijinul a zeci de parteneri media, care isi doresc sa contribuie la acest proiect unic in Romania: cel de a regandi libraria ca spatiu public de dialog cultural si ca sursa de bunastare pentru minte si suflet.

SANATATE IN LIBRARIE … cu PILULE DIN HARTIE!

Pentru ca fiecare carte poate fi o pilula vindecatoare pentru suflet, cititul nu se face la intamplare. De aceea, urmeaza sfatul librarului, care iti va recomanda numai cartile care iti pot fi de folos, ajutandu-te sa faci fata provocarilor de zi cu zi, fie ele intelectuale sau emotionale.

Citeste sanatos si, cu ajutorul cartilor Herald, vei intra in contact cu intreaga mostenire pe care ne-au transmis-o culturile si civilizatiile traditionale, dar si cu modalitati actuale de a investiga trasaturile psihice si emotionale care ne definesc ca oameni moderni.

Nu ezita sa iei o doza forte, fara contraindicatii, din cea mai eficienta doctorie TERAPIA INTENSIVA iti aduce beneficii!

30 de carti aflate in promotie te asteapta sa le primesti compensate 20% in toate librariile partenere.

Pe rafturile librariilor se vor afla titluri precum „Devino ceea ce esti”, „Anatomia unei boli”, „Corpul isi aminteste – Psihofiziologia si tratamentul traumei”, „Comunicare terapeutica: Tehnici si modele ale schimbarii”, „Doctore, ma doare viata!”, „Homeopatie in psihoterapie”, „Eroul cu o mie de chipuri”, „Secretul tineretii eterne”, „O viata fara droguri”, „Valtoarea mintii”, „Intelepciunea nesigurantei”,„Mindfulness zi de zi”, „Elixir de optimism” si multe alte carti pentru imbunatatirea semnificativa a sanatatii corpului si mintii.

Mai mult, daca pretul cartilor alese de tine din librarie depaseste suma de 100 de lei, primesti cadou un tricou care te reprezinta!

TE ASTEPTAM IN LIBRARIE! – un proiect cu traditie si viitor

Cu o istorie de 6 editii desfasurate in sute de librarii partenere si sustinute de jurnale nationale si locale, reviste de renume, platforme culturale online, radiouri, televiziuni si asociatii, mesajul acestui proiect unic in Romania a ajuns la peste 40.000 de iubitori de carte.

Fenomen cultural care incurajeaza lectura si orienteaza cititorul catre alegerea cartilor valoroase, campania atrage atentia asupra rolului de mediere culturala pe care il indeplinesc librarii, sprijina schimbul de idei si experiente, creeaza comunitati si… vindeca!

AFIS_campanie_Te_așteptăm_în_librărie_2015

Citeste sanatos! Terapie prin lectura intensiva

AFIS_campanie_Te_așteptăm_în_librărie_2015

Informatii utile:

  • Librariile partenere: www.teasteptaminlibrarie.ro/librarii-partenere-2015
  • Partenerii campaniei: www.teasteptaminlibrarie.ro/partenerii-campaniei-2015
  • Cartile aflate in promotie: www.teasteptaminlibrarie.ro/partenerii-campaniei-2015
  • Afis si bannere web: www.teasteptaminlibrarie.ro/partenerii-campaniei-2015
  • Istoricul campaniei: www.teasteptaminlibrarie.ro/pentru-parteneri

CONTACT: Corina Grigoriu, Senior Project Manager Editura Herald, corina.grigoriu@edituraherald.ro,

0772.075.641

ORGANIZATOR: EDITURA HERALD

CAMPANIE SUSTINUTA DE: Radio Itsy Bitsy, Cinemagia, Sanatatea de azi, Femeia de azi, Romania Libera, Academia Catavencu, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Bucuresti FM, Radio Romania, Antena Satelor, Radio Romania Targu Mures, Radio Romania Iasi, Senso TV, Tonica, Himalaya Wellness, Fundatia Calea Victoriei, Ziarul de Iasi, Iasifun.ro, Iasi4u.ro, Brasovul Tau, PRwave, Societatesicultura.ro, Agentiadecarte.ro, RomaniaPozitiva.ro, Artline.ro, ArtOut, Hyperliteratura, Damaideparte.ro, Bookblog.ro, Bookuria.info, Bookaholic.ro, Bookhub, Booktopia.ro, Totul despre mame, GoKid!, Mamica urbana, Suntpitic.ro, Calendarul Magic, Casa Mea, Caminul, Raftul cu Idei, Filme-Carti.ro, Gratuitor, Traieste constient, Festivaluri Romanesti, Povestidecalatorie.ro, Lumea Mare, Rabbit Media, Pagini de zi si noapte

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *