Care este Calea mea? webinar Damaideparte.ro

Publicat: 11 aprilie 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

Vă aștept cu mult drag la un nou webinar în data de 26 aprilie 2018, ora 20.

Pentru toate sufletele care, deși au o cunoaștere profundă la nivel de suflet de care avem multă nevoie pe Pământ în această perioadă, sunt încă în sala de așteptare. Așteptând circumstanțe mai favorabile, să știe mai mult sau, uneori, chiar să fie perfecți din iluzia că nu sunt suficienți așa cum sunt.

Pentru cei care simt că au un potențial uriaș, dar care nu au încă claritate legat de cum ar putea să-l manifeste.

Pentru cei care simt că timpul petrecut în sala de așteptare este pe sfârșite. Pentru cei care vor să exprime mai mult cine sunt cu adevărat.

Pentru că este nevoie de energia și de darurile noastre manifestate din ce în ce mai mult, vă propun acest webinar în care să lucrăm la nivel energetic asupra a ceea ce ne oprește să avem claritatea și curajul de a ne urma calea.

Ce vom accesa in cadrul webinarului:

 • vizualizări pentru activarea și manifestarea darurilor sufletului
 • creăm spațiul din care să aducem mai multă claritate asupra energiei care vrea să se manifeste prin noi
 • lucrăm asupra mecanismelor de autosabotaj și credințelor limitative legate de manifestarea căii personale
 • lucrăm asupra rănilor copilului interior, asupra loialităților transgeneraționale, asupra programelor provenite din traume ale sufletului și asupra tiparelor conștiinței colective

Și, cel mai important, hrănim viziunea unei lumi în care fiecare din noi poate da expresie, din inimă, căii sufletului său în viața trăită pe Pământ.

Ce înseamnă webinar?

Este un spațiu virtual  interactiv în care ne întâlnim online, cu ajutorul computerului sau al telefonului mobil. Transmisia este audio și video, eu voi vorbi despre temă și vom face împreună exerciții de vizualizare, conștientizare și vindecare. Participanții vor avea ocazia să împărtășească trăiri și  să adreseze întrebări în scris, în timp real, despre procesul lor personal, despre orice aspect legat de temă, despre exercițiile efectuate pe parcursul webinar-ului. Astfel, vom contribui fiecare la energia care va susține desfășurarea acestui webinar.

Preț: 110 lei

Data: joi, 26 aprilie 2018, ora 20

Înscrierea:

După efectuarea plății in contul RO39INGB0000999905035770 (Mihaela Marinaș), trimiteți un e-mail cu titlul “webinar” la adresa mihaela@aimee.ro. Veți primi un e-mail de confirmare din partea Damaideparte.ro. Acest e-mail conține link-ul spre pagina online a webinarului, link ce poate fi accesat oricând și de oricâte ori doriți. Puteți beneficia de conținutul webinarului, chiar dacă nu sunteți disponibili în direct, la data și ora stabilite.

Vă aștept cu bucurie!
Mihaela Marinaș
Damaideparte.ro

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *