workshop transformational
Evenimente, cursuri, conferinte

Astrocafe.ro te invita la workshop-ul transformational: Un nou TU. Innoieste-ti Viata!

Cu Dr. Nicoleta Svârlefus

Intr-un context astrologic care ne invita la innoire (Luna noua in Berbec), si intr-o primavara plina de transformari interioare, e momentul sa ne recream viata, sa ne asezam la o vorba cu inima noastra si sa facem alegerile care ne pot aduce mai multa bucurie. E momentul sa ne intrebam: „Cine sunt?” Si „cine vreau sa fiu?”, „Ce vreau sa creez acum, nou?”

Te invit la acest workshop transformational, sa te asezi si sa vorbesti cu tine. Sa te intrebi. Sa-ti raspunzi cu adevar. Sa descoperi sursa naturala de putere a fiintei infinite care esti. Sa recunosti samanta de geniu din tine. Apoi sa-ti innoiesti gandurile si viziunea. Sa eliberezi limitarile. Sa descoperi Noi Posibilitati pentru tine si Viata ta. Sa plantezi noi seminte. Sa FII cine esti, cu tot ce esti.

Daca ai ales sa-ti traiesti inima si sa fii un explorator al constiintei, hai la joaca! E un context energetic care te sprijina. Si un moment astral potrivit sa faci un salt. Tu ce alegi?

Daca te inspira, spune DA si inscrie-te. Noi te asteptam cu drag!

Cand?

Duminica, 19 aprilie 2015, orele 10:30- 18:30, cu pauze de cafea si o pauza mare (1 h) la pranz.

Ora de incheiere este aproximativa si se poate modifica (depasi), in functie de dinamica grupului.

Locatie: Va fi anuntata participantilor.

Investitie: 

Inscrierea pana la data de 10 aprilie 2015- 170 lei

Inscrierea dupa data de 10 aprilie- 190 lei (in limita locurilor disponibile).

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare la: workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168- Cristina Ciobanu (organizator si responsabil inscrieri).

Alte detalii si evenimente: Astrocafe.ro

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *