Astrocafe.ro te invita la workshop-ul transformational: Un nou TU. Innoieste-ti Viata!

Publicat: 31 martie 2015
Comentarii: Fără răspunsuri

Cu Dr. Nicoleta Svârlefus

Intr-un context astrologic care ne invita la innoire (Luna noua in Berbec), si intr-o primavara plina de transformari interioare, e momentul sa ne recream viata, sa ne asezam la o vorba cu inima noastra si sa facem alegerile care ne pot aduce mai multa bucurie. E momentul sa ne intrebam: „Cine sunt?” Si „cine vreau sa fiu?”, „Ce vreau sa creez acum, nou?”

Te invit la acest workshop transformational, sa te asezi si sa vorbesti cu tine. Sa te intrebi. Sa-ti raspunzi cu adevar. Sa descoperi sursa naturala de putere a fiintei infinite care esti. Sa recunosti samanta de geniu din tine. Apoi sa-ti innoiesti gandurile si viziunea. Sa eliberezi limitarile. Sa descoperi Noi Posibilitati pentru tine si Viata ta. Sa plantezi noi seminte. Sa FII cine esti, cu tot ce esti.

Daca ai ales sa-ti traiesti inima si sa fii un explorator al constiintei, hai la joaca! E un context energetic care te sprijina. Si un moment astral potrivit sa faci un salt. Tu ce alegi?

Daca te inspira, spune DA si inscrie-te. Noi te asteptam cu drag!

Cand?

Duminica, 19 aprilie 2015, orele 10:30- 18:30, cu pauze de cafea si o pauza mare (1 h) la pranz.

Ora de incheiere este aproximativa si se poate modifica (depasi), in functie de dinamica grupului.

Locatie: Va fi anuntata participantilor.

Investitie: 

Inscrierea pana la data de 10 aprilie 2015- 170 lei

Inscrierea dupa data de 10 aprilie- 190 lei (in limita locurilor disponibile).

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare la: workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168- Cristina Ciobanu (organizator si responsabil inscrieri).

Alte detalii si evenimente: Astrocafe.ro

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *