tabara vindecare transgenerationala
Evenimente, cursuri, conferinte

Tabara de vindecare a liniei de familie intre generatii

Pensiunea Sibiel,  04-11 martie 2018

Vindecarea inter-generationala este vindecarea generatiilor care se cunosc iar vindecarea trans-generationala este vindecarea generatiilor indepartate, a celor care nu mai sunt in viata.

Mostenirea inter-generationala se face in mod direct, constient si reprezinta partea vazuta a aisbergului iar mostenirea trans-generationala se refera la tot ceea ce este pastrat secret, ascuns, nespus, nestiut, neformulat…care cu cat este mai ascuns cu atat este mai activ in subconstientul familiei. Toate aceste suferinte ascunse, neformulate, raman active in campul nostru de familie si sunt resimtite in mod confuz fiind exprimate de-a lungul vietii prin suferinte pe care nu ni le putem explica: tristeti, stari de anxietate, fobii, frici, regrete, culpabilitati…

Ceea ce traverseaza generatiile fara sa fi fost rezolvat, integrat, asumat, iertat, vindecat sau echilibrat ramane activ in campurile noastre subtile. Traumele traite de stramosii nostri, carora nu li s-a dat un sens sau un sfarsit prin inchiderea lor, chiar si simbolic, reapar pe durata mai multor generatii sub diverse forme de la cele mai simple pana la cele mai tragice afectand viata si destinul nostru in mod repetat.

Cum te va ajuta aceasta tabara:

  • Te vei elibera in raport cu tine, cu familia cu mediul si cu ceilalti oameni din viata ta
  • Vei constata ca anumite probleme de sanatate se vindeca de la sine
  • Vei scapa de starile de anxietate, frici, tristeti si suferinte pe care le-ai purtat intreaga viata si care nu erau ale tale
  • Vei incepe sa iti traiesti propria viata, lasand deoparte povara greselilor, a pacatelor, a ranilor si suferintelor din trecut
  • Iti vei regasi sensul, directia
  • Iti vei recapata armonia, bucuria, echilibrul interior
  • Iti vei curata anumite campuri si canale care iti blocau intelegerea evenimentelor din viata ta
  • Vei putea sa iti lasi jos bagajele trecutului si sa incepi o noua viata
  • Vei putea sa iti intelegi viata, alegerile profesionale si personale si sa iti urmezi propriul drum, propria chemare

Timp de 8 zile, fiecare poveste de familie va fi scoasa la suprafata si vindecata, chiar daca nu se cunosc toate datele, prin lucrul asupra subcontientului de familie, infuzia de iubire si lumina va duce aceasta energie pe arborele genealogic pana la strabunul care are nevoie sa fie vindecat. Adesea, firul povestii se recreaza in timpul meditatiilor, a proceselor, in timpul noptii prin vise, printr-un reprezentant in viata al liniei de familie care brusc aduce la suprafata secretul sau sub aspectul unor revelatii pe care participantii le traiesc in timpul exercitiilor, in timpul sesiunilor de conectare cu natura.

Cine te va insoti in aceasta tabara: terapeutul Alexandru Antonie

Alexandru este Terapeut, Coach si Trainer. In ultimii ani, Alexandru a susținut in principalele orase din tara conferinte, seminarii si cursuri pentru a explica dinamicile subtile ce guverneaza realitatea si motivele principale care stau la baza experientelor de viata. Sute de participanti si miii de oameni au urmarit conferintele lui, iar alte sute au experimentat metodele lui de terapie si au marturisit ca intalnirea cu el este profunda si transformatoare.

Alexandru a inițiat conceptul LIFECAMP- tabere de 8 zile profund transformaționale de conectare la corp, minte și suflet. Prima ediție a taberelor a avut loc în anul 2015 împreună cu traineri, coachi și oameni de știință din România și străinatate.

Detalii si inscrieri: https://evolutioncoaching.lpages.co/tabara-vindecare-transgenerationala-damaideparte/

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *