2020: Realinierea la Adevărul Sufletului, program online Damaideparte.ro

Publicat: 6 ianuarie 2020
Comentarii: Fără răspunsuri

Program online
21- 28 ianuarie 2020

La începutul anului 2020, vă invit să deschidem împreună un spațiu de transformare interioară în care să lansăm următoarele întrebări:

Care este Adevărul cel mai înalt căruia e nevoie să-i faci loc în viața ta?
Ce ar fi posibil pentru tine dacă ai putea transforma blocajele și limitările care te-au ținut departe de adevărul a cine ești?
Care este expresia cea mai înaltă a sufletului tău care așteaptă să fie adusă în manifestare, dintr-un loc de adevăr?

Anul 2020 vine pentru foarte multe suflete cu posibilitatea de realiniere la energia Sufletului și la Adevărul a cine suntem. Este anul în care putem intra pe linia de destin cea mai înaltă și putem aduce în manifestare Adevărul sufletului nostru.

Am creat acest program la început de an special pentru cei care simt că în 2020 e momentul să aducă în manifestare expresia cea mai înaltă a sufletului lor. Pentru cei care simt că a venit momentul să strălucească în Adevărul esenței lor. 

Este parte din misiunea mea să împuternicesc suflete să fie cine sunt cu adevărat și să le însoțesc în procesul de reamintire în care suntem aici pe Pământ. Iar atunci când ne adunăm mai mulți în astfel de spații de transformare, posibilitatea de a face salturi cuantice crește exponențial.


Pentru cine este acest program:

 • pentru cei aflați într-un moment de răscruce în care simt că au de ales între mai multe linii de destin potențiale
 • pentru cei care au de făcut schimbări majore însă nu au claritate sau acces la puterea personală
 • pentru cei care se învârt în bucle de mult timp și simt că e momentul pentru altceva
 • pentru cei care vor să vindece, în structurile profunde ale ființei lor, provocările sufletelor avansate pe Pamant
 • pentru cei care vor să-și aducă aminte cum să-și regăsească conexiunea supremă cu Esența lor și să o manifeste pe Pământ
 • pentru cei care simt că a venit momentul să aducă pe Pământ cea mai înaltă forma de manifestare a sufletului lor, în Adevăr

  Ce facem în acest program:
 • transmutăm blocajele pe toate nivelurile ființei noastre: tipare ancestrale moștenite, programe limitative ale copilului interior, imprinturi traumatice la nivel celular, jurăminte din alte vieți, frici din conștiința colectivă stocate în ADN
 • vindecăm mecanismele de autosabotaj și părțile din noi care vor ca lucrurile să rămână la fel
 • accesăm energii care să ne permită să trăim în conectare cu energia sufletului
 • ancorăm cea mai înaltă linie de destin posibilă pentru 2020
 • creăm un spațiu sacru în care să lansăm intențiile sufletului pentru 2020

  Instrumente cu care vom lucra:

  Meditatie de conectare la Adevărul Sufletului
  Protocoale de eliberare a limitărilor la nivelul copilului interior, transgenerațional și karmic
  Tehnica de creare a realității cu 6 niveluri ale sinelui
  Tehnici energetice de lucru pentru materializarea liniilor temporale
  Meditație de ancorare a Sinelui Înalt în 3D

Programul se desfășoară astfel:

Vom avea două sesiuni de lucru de aproximativ 3 ore fiecare, în 21 și 28 ianuarie. Prima întâlnire este de transformare a tiparelor și energiilor care ne-au oprit până acum să ancorăm versiunea noastra cea mai înaltă. Apoi, în partea a doua vom integra și ancora noua energie. Ne vom întâlni pe o platforma online foarte ușor de folosit care să ne permită să ne vedem și să ne auzim.

Între sesiuni, veți primi in fiecare zi un material video/audio de curățare, transformare a energiilor vechi și de ancorare a energiilor noi. Veți primi suport de curs și suport pe e-mail între sesiuni.

Data: 21 și 28 ianuarie 2020, orele 19.
Preț: 770 lei.
Detalii și înscrieri: mihaela@aimee.ro, 0721465852

Vă aștept cu inima deschisă să întâmpinăm împreună energia miraculoasă a anului 2020!

Cu bucurie,
Mihaela Marinaș


 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *