Top 20 site-uri de dezvoltare personala din strainatate

Publicat: 28 mai 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

top-20-site-uri-de-dezvoltare-personala-din-strainatate

top 20 site-uri de dezvoltare personala din strainatate

Deoarece subiectul “dezvoltare personala” pare sa nu se epuizeze, ne-am gandit sa va impartasim 20 de site-uri de dezvoltare personala din strainatate care sa ne inspire in viata de zi cu zi:

1. www.heal yourlife.com. Reprezina site-ul cel mai bogat in informatii deoarece aici posteaza o  serie de autori din sfera de dezvoltare personala si evolutie spirituala precum Louise Hay, Doreen Virtue, Lisa Willimas, Neale Donald Walsh si multi altii.

2. www.scotthyoung.com/blog/. Avand motto-ul “Get more from life”, site-ul are peste 950 de articole din care putem invata cum sa ne intelegem pe noi insine si cum sa ii intelegem pe altii.

3. zenhabits.net. Prezinta o serie de obiceiuri care ne pot face viata mai usoara, de la simpla respiratie la alegerea fericirii in experientele noastre.

4. intentblog.com. Acesta este blogul lui Deepak Chopra care m-a inspirat in a gasi o serie de raspunsuri la diferite intrebari existentiale, cat si in ceea ce priveste elementele mai concrete ale dezvoltarii mele.

5. http://www.drwaynedyer.com. Contine informatii pe care Dr. Wayne Dyer ni le impartaseste atat sub format video, cai si sub forma de articole. Seria de afirmatii zilnice este un plus pentru acest site deoarece surprinde o mica invatatura care ne poate ajuta atunci cand ne asteptam mai putin.

6. http://www.stevepavlina.com. Pornind de la motto-ul “dezvoltare personala pentru oameni inteligenti” , acest site ofera informatii prin care putem invata cum sa traim constient si cum sa ne asumama responsabilitatea pentru actiunile noastre.

7. http://www.personaldevelopment.ie. Rubrica dedicata motivatiei ofera sfaturi concrete pe care nu ramane decat sa le punem in actiune.

8. http://mapmaker.curtrosengren.com. Spre deosebire de alte site-uri, acesta ne ajuta sa descoperim un inteles atat in viata personala, cat si in viata profesionala. De asemenea, sectiunile referitoare la abundenta sunt mai mult decat utile pentru fiecare dintre noi.

9. www.oprah.com. Site-ul ne ofera o serie de sfaturi utile despre sanatate, relatii, frumusete, cat si bani si entertainment.

10. www.manifestyourpotential.com. Personal, consider ca acesta este unul dintre cele mai inspirationale site-uri de dezvoltare personala. Multi dintre noi ne intrebam cum ne putem scoate la iveala potentialul pe care avem tendinta de a-l ascunde, iar acest site ne ofera o serie de solutii demne de incercat.

11. www.positivesharing.com. Cuvantul-cheie al acestui site este fericirea. Fericirea cu care ne putem intalni la locul de munca, pe care o putem gasi atunci cand ne confruntam cu o boala sau careia ii putem face loc in viata de zi cu zi. Site-ul reprezinta o reimprospatare pentru fiecare dintre noi.

12. www.talentdevelop.com. Ofera o serie de carti, articole, link-uri, programe si alte materiale ajutatoare in sfera psihologiei umane, creativitatii  si a dezvoltarii personale.

13. www.liveyourinspiration.com. Un site inspirational atat in domeniul bussinesului, cat si al nutritiei si al relatiilor interpersonale.

14. www.universeofsuccess.com. Acest site mi-a oferit o serie de resurse pe care vi le recomand tuturor in diferite domenii de la sanatate, energie si teama la puterea sugestiei si autovindecare.

15. www.sharpbrains.com. Site-ul ne ofera o serie de tipsuri pentru a ne folosi cat mai mult din capacitatea creierului nostru.

16. www.angeltherapy.com. Site-ul lui Doreen Virtue  prezinta modalitatea prin care ne putem conecta la ingerii si ghizii nostri spirituali pentru a ne transmite sfaturile lor in diferite momente ale existentei noastre.

17. www.deniselinn.com. Site-ul prezinta tehnica “Soul Coaching”, oferindu-ne o serie de sfaturi prin care ne putem ajuta pe noi insine.

18. www.susanjeffers.com. Site-ul apartine autoarei cartii “Feel the fear and do it anyway” care, desi nu mai este printre noi, isi face simtita prezenta prin invataturile pe care le-a transmis mai departe.

19. www.lifedev.net. Site-ul acesta mi-a arata inca o data ca adevarata schimbare vine din lucrurile marunte carora le putem da viata in fiecare zi.

20. www.lifeclever.com. Site-ul prezinta o serie de sfaturi legate de cariera de la importanta designului portofoliului nostru pana la modalitati prin care putem reusi sa ne mentinem biroul curat.

Asteptam sa ne trimiteti sursele online din care va inspirati atunci cand aveti nevoie.

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *