va prezentam top 10 site-uri creative pentru a ne antrena emisfera dreapta
Dezvoltare personala

Top 10 site-uri care ne pot ajuta sa ne dezvoltam creativitatea in viata de zi cu zi

top-10-site-uri-care-ne-pot-ajuta-sa-ne-dezvoltam-creativitatea-in-viata-de-zi-cu-zi

top 10 site-uri care ne pot ajuta sa ne dezvoltam creativitatea in viata de zi cu zi

Astazi va vom invita la o lectie practica de creativitate prin intermediul careia ne vom pune la treaba emisfera dreapta. Nu e vorba de teste de creativitate sau de jocuri de creativitate, ci de simple idei.

Astfel, veti regasiti mai jos 10 site-uri care ne pot ajuta sa ne dezvoltam creativitatea, bucurandu-ne totodata atat de utilitatea, cat si de aspectul artistic al acestora.

1. Crearea unui cadou personalizat.

Se apropie ziua cuiva drag noua si dorim sa-i oferim ceva prin care sa ii aratam cat de mult conteaza pentru noi? Site-ul http://familycrafts.about.com/ ne ofera 100 de idei de cadouri personalizate pe care le putem realiza intr-un timp relativ scurt si care, pe deasupra vor avea un caracter unic.

2. Decorarea spatiului de lucru, lasand creativitatea sa umple spatiile goale.

Petrecem 8 ore pe zi intr-un cadru rece si deloc prietenos? Iata cateva solutii prin care ne putem decora biroul pentru a ne simti cu adevarat in largul nostru chiar si la locul de munca: http://pinterest.com/mossadamscareer/decorate-your-work-space/

3. Nu arunca lucrurile nefolositoare…

…pentru ca nu se stie in ce scop le vei putea folosi. Pe site-ul http://www.topdreamer.com/30-diy-creative-ideas/ vei gasi o serie de idei simple, dar si excentrice si amuzante prin care poti refolosi lucruri carora inainte nu le gaseai nicio utilitate.

4. Bijuteriile au nevoie de un loc special.

Ai prea multe accesorii, insa de multe dintre ele chiar ai uitat deoarece le tii ascunse intr-un raft? Iata multe idei pe care le poti incerca astfel incat sa scoti toate aceste minunatii la lumina: http://pinterest.com/premierjewelers/ways-to-store-your-jewelry/

 

daca nu stiai unde sa-ti depozitezi bijuteriile, gasesti aici o serie de idei in acest sens
decor pentru bijuterii

5. Si mancarea are nevoie de propriul decor!

Aici poti afla diferite modalitati de a decora mancarea: http://www.yummyarts.com/.

6. Hainele vechi pot redeveni noi daca…

…stii cum sa faci acest lucru. Site-ul http://parentables.howstuffworks.com/real-style/make-your-old-clothes-new-again.html iti arata o serie de idei prin care iti poti reimprospata garderoba.

7. Imortalizeaza momentele petrecute alaturi de familia ta.

Acest site iti dezvaluie 32 de idei inovative pentru a-ti crea un albun de vis alaturi de familia ta: http://www.architectureartdesigns.com/32-wonderful-creative-and-unique-ways-to-take-a-family-photos-youre-gonna-love-this/.

8. Nici partenerul nostru nu ar trebui neglijat, nu-i asa?

http://www.sheknows.com/love-and-sex/articles/806619/top-creative-ways-to-show-your-love Aceasta este sursa unor idei care sa ne inspire in momentele de dezvoltare personala ale relatiei noastre, fie ca dorim sa-l surpindem pe cel drag sau pur si simplu vrem sa indepartam rutina.

9. Invata sa canti la un instrument muzical si lasa-ti creativitatea sa se exprime.

A invata sa cantam la un instrument muzical ne poate dezvolta creativitatea si ne poate schimba perspectiva asupra vietii. Aici gasiti o serie de sfaturi simple si utile pentru a invata sa cantati la chitara: http://www2.gibson.com/.

10. Creeaza-ti propriul tatuaj.

http://tattoodestination.com/newbie-tattoo-aftercare/how-to-make-and-design-your-own-tattoo/. Site-ul ne invata cum sa conturam fara un ajutor prea mare propriul tatuaj.

Voi ce site-uri urmariti pentru a va spori creativitatea?

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *