Scrisoarea unui tata catre fiica sa (in legatura cu viitorul ei sot)

Publicat: 21 februarie 2014
Comentarii: Fără răspunsuri

 

scrisoarea-unui-tata-catre-fiica-sa-in-legatura-cu-viitorul-ei-sot
scrisoarea unui tata catre fiica sa in legatura cu viitorul ei sot

 

“Micuta mea,

Recent, eu si mama ta am incercat sa cautam un raspuns pe Google.

Inainte de a raspunde intrebarii, Google ne-a aratat lista cu cele mai populare cautari din intreaga lume in legatura cu acel subiect.

In topul listei, se afla subiectul “Cum sa-i mentii interesul sotului tau”.

Recunosc ca am fost uimit.

Am “scanat” mai multe articole despre “cum sa fii sexy”, cand este momentul potrivit sa-i aduci o bere, cat si o serie de modalitati prin care sa se simta inteligent si superior.

Recunosc ca m-am enervat.

Micuta mea, iti spun de pe acum ca nu a fost si nu va fi niciodata treaba ta “sa-i mentii interesul”.

Micuta mea, singura ta sarcina este sa stii in adancul sufletului tau ca meriti tot interesul lui.

(Daca vei reusi sa-ti amintesti ca fiecare persoana este demna sa primeasca interesul celorlalti, atunci lupta ta in aceasta viata este in mare parte castigata. Insa acest subiect il voi dezbate in alta scrisoare).

Daca vei reusi sa te raportezi la tine din acest punct de vedere, vei fi atragatoare in cel mai important sens al cuvantului: vei atrage un baiat care este capabil sa-si investeasca interesul in tine intreaga viata.

Micuta mea, as vrea sa-ti vorbesc despre barbatulcaruia nu ar trebui “sa-i mentii interesul” din simplul motiv ca tu esti interesanta:

Nu-mi pasa daca isi va pune coatele pe masa atat timp cat i se va lumina chipul atunci cand te va privi zambind.

Nu-mi pasa daca nu va juca golf cu mine atat timp cat se va juca cu copiii tai, descoperind intr-un mod amuzant si ironic cat de mult seamana cu tine.

Nu-mi pasa daca nu asculta glasul banilor atat timp cat glasul tau il ajuta sa se regaseasca pe sine.

Nu-mi pasa care este culoarea pielii sale atat timp cat picteaza vietile voastre in nuante ale rabdarii, tandretei, vulnerabilitatii.

Nu-mi pasa care este religia lui atat timp cat reuseste sa descopere sacralitatea fiecarui momental vietii, dar mai ales a momentelor petrecute cu tine.

In final, nu-mi pasa daca eu si el nu vom avea nimic in comun atat timp cat ne va lega cea mai importanta fiinta: tu.

Deoarece, micuta mea, singurul lucru pe care il poti face pentru “a-i mentine interesul” este sa fii tu,

Al tau tata etern interesat”

Desigur ca am compus aceasta scrisoare pentru fiica mea, insa as dori ca mesajul pentru ea sa ajunga si mai departe.

L-am scris pentru sotia mea, care a incurajat-o mereu sa-si cunoasca valoarea si care m-a ajutat mereu sa fiu genul acela de “barbat” care intelege o femeie.

L-am scris pentru fiecare femeie care nu a crescut cu vocea tatalui in sufletul sau.

Si nu in ultimul rand, l-am scris pentru generatiile barbatilor in devenire care au nevoie sa-si reaminteasca cat de importanta este o femeie.

Articol tradus de pe www.drkellyflanagan.com

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *