Pentru barbati…

Publicat: 25 iulie 2011
Comentarii: 1 Răspunsuri

pentru barbati

pentru barbati

Toanele si parerile feminine sunt ca starea vremii. Se schimba mereu, din aspra in blanda si invers, si nu au nicio cauza unica. Nicio analiza nu va functiona.

Nu exista niciun lant liniar cauza-efect care sa duca la miezul “problemei”.

Nu exista nicio problema, numai o furtuna, o briza, o schimbare brusca a vremii. Iar bazele acestor furtuni sunt sistemele de presiune inalta si joasa ale iubirii.

Cand o femeie simte iubirea revarsandu-se in adanc, dispozitia ei proasta se poate transforma instantaneu in bucurie, indiferent de presupusul motiv al dispozitiei proaste.

Ca barbat, probabil vrei sa gasesti cauza problemelor din viata ta. Asfel, poti elimina sursa problemei. Ajungand la originea problemei, o poti rezolva, cu speranta ca e o data pentru totdeauna.

Si astfel, cand iubita ta pare sa aiba o problema emotionala, vrei sa stii de ce. Vrei sa stii ce o supara. Presupui ca exista o cauza precisa. Vrei sa stii ce a declansat dispozitia ei proasta ca sa poti drege situatia.

Pentru ca o iubesti, incepi sa-i pui intrebari ca sa gasesti cauza problemei: “Ce s-a intamplat? Am facut ceva ce te-a suparat? Pentru ce plangi? Ti-a zis cineva ceva ingrozitor?”

Ai impresia ca daca gasesti cauza suferintei, leacul va urma cu usurinta. Dar nu merge asa; interogatoriul tau probabil ii inrautateste starea proasta.

Lucrul uimitor este urmatorul: 90% din problemele emotionale ale unei femei provin din faptul ca nu se simte iubita. Deci nu sta deoparte analizand-o cum fac barbatii, ca un doctor care diagnosticheaza un pacient sau un terapeut care pune intrebari unui client.

Ofera-i iubirea ta de barbat-aceeasi iubire care motiveaza interogatoriul tau-imediat si in mod evident. Mergi la ea, priveste adanc in ochii ei, ia-o in brate si mangai-o, spune-i cat de mult o iubesti, zambeste, fredoneaza-i cantecul preferat si danseaza cu ea si e posibil ca problema ei emotionala sa se evapore.

S-ar putea sa mai aiba vreo chestiune de rezolvat, si ai putea s-o ajuti la asta, dar aspectul emotional va fi transformat in iubire.

Sunt situatii foarte rare cand analiza dispozitiei ei proaste o elibereaza. De cele mai multe ori, analiza si incercarile tale de a o repara o vor irita si mai mult. Intreab-o daca ar prefera sa-i oferi iubire sau sa o analizezi atunci cand e suparata.

E atat de usor sa ii oferi iubire; oricum, e ceea ce vreti amandoi cu adevarat. Dar, ca barbat, esti mai inclinat sa incerci sa o repari. Tocmai asta nu vrea ea si tocmai asta va inrautati situatia, de cele mai multe ori.

Data viitoare, cand iubita ta are o dispozitie proasta, incearca metoda aceasta: presupune ca nu se simte iubita. Incearca numai sa presupui asta, chiar daca pare ca nu poate fi atat de simplu, ca supararea ei trebuie sa aiba vreun motiv ascuns, un motiv pe care l-ai putea detecta si indeparta.

Presupune ca seamana mai mult cu o floare care are nevoie sa fie udata decat un motor care are nevoie de reglarea carburatorului. Nu presupune ca e ceva in neregula. Presupune ca vrea iubire de la tine, intr-un fel profund, puternic, ferm si sensibil.

Priveste cu iubire in ochii ei, atinge-o asa cum ii place sa fie atinsa, cu iubire si vorbeste-i sau canta-i cu iubire. Descopera ce se intampla cu dispozitia ei. Apoi, dupa ce dispozitia ei proasta a fost dizolvata de iubirea ta si ea e fericita si relaxata, poti vorbi despre orice lucru care mai trebuie discutat.

Daca te pomenesti vreodata punandu-i iubitei tale intrebari despre dispozitia ei proasta in timp ce ea inca mai este in acea dispozitie, deja esti pe drumul gresit.

Mai intai, ofera-i iubire cu ochii tai, cu atingerea ta, cu miscarea ta si cu tonul vocii tale care canta cantecul iubirii din inima ta de barbat si numai dupa aceea, dupa ce legatura de iubire a fost refacuta, afla ce a mai ramas de discutat.

“Calea barbatului superior”, David Deida, Editura Kamala

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *