Metode de separare de ranile familiale

Publicat: 11 ianuarie 2011
Comentarii: Fără răspunsuri

metode-de-separare-de-ranile-familiale

metode de separare de ranile familiale

Uneori, din prea multa iubire prost inteleasa, familia te poate tine prizonier al propriilor rani si nereusite, perpetuate de generatii.

Ca si cum obligatia ta ar fi sa ii scutesti de cateva kilograme din tonele pe care le poarta in spate fiecare familie.

Cate decizii proaste nu luam din teama de a nu-i dezamagi pe membrii familiei?

Pentru ca suntem convinsi ca cei dragi noua se asteapta ca nu cumva sa abandonam suferinta uriasa pe care o poarta, in acelasi timp, cu totii, drept mostenire de familie.

Mi-a venit acest lucru in minte urmarind filmul “The Fighter” (2010), poveste inspirata dintr-un caz real, al unui jucator de box profesionist, Micky Ward, care a revenit in activitatea competitionala dupa ani de zile de pauza si multe esecuri.

Antrenat de fratele sau, un dependent de droguri si avand-o ca manager pe mama sa, Ward sta in umbra de foarte mult timp, desi are foarte mult potential.

Insa, ca si in viata reala, soseste momentul pentru Micky Ward sa realizeze ca  uneori e nevoie sa ne desprindem de influenta familiei pentru a reusi sa ne indeplinim un scop.

Doar pentru o perioada, avem nevoie sa primim oxigenul din alta parte. Pentru a ne putea desprinde de ranile familiale si durerea veche care ne-au impiedicat sa evoluam.

Intelept este insa sa revenim si sa privim dintr-o perspectiva superioara puzzle-ul familial. Sa oblojim ranile si sa ungem cu balsam durerile.

Atat cat putem, datorita intelegerii pe care am capatat-o intre timp, sa ne privim familia cu dragoste. Sa acceptam ca cei dragi au pus caramizi importante la cresterea noastra. Si ca inca o mai pot face.

Numai dupa ce realizeaza acest lucru, Ward poate deveni campion mondial, cot la cot cu fratele sau care l-a antrenat. Si care, intre timp, gasindu-si un nou scop in viata, a renuntat la droguri.

Numai dupa ce si-a inteles si si-a reunit familia, Micky Ward a putut intra in istorie. Oare pentru noi de ce sa fie altfel?

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *