Mesaj de 8 martie: De la femei pentru femei…

Publicat: 7 martie 2014
Comentarii: 2 Răspunsuri

 

mesaj-de-8-martie-de-la-femei-pentru-femei
mesaj de 8 martie de la femei pentru femei

Draga femeie,

Cu ocazia zilei de 8 martie, am creat un filmulet special pentru tine. Este mesajul nostru de 8 Martie pentru tine.

Un filmulet cu femei si despre femei, printre nenumaratele urari de 8 Martie pe care le vei primi.

Un filmulet al carui personaj ai fi putut fi chiar tu…

Nu stim daca acest mesaj de 8 Martie iti va aduce zambetul pe buze sau daca iti va aduce o lacrima in coltul ochilor.

Nu stim nici daca il vei inchide pentru a reveni la treburile tale si nici daca iti va aminti de esenta pe care o porti in sufletul tau. In schimb, speram ca filmuletul de mai jos sa-ti serveasca drept reamintire a faptului ca tu esti personajul principal in propria viata.

Si totodata, te invitam sa-ti imbratisezi vulnerabilitatea si sa gasesti curajul de a vedea puterea care se ascunde in spatele acesteia. Iar daca iti place filmuletul nostru, da-l mai departe femeilor in viata ta ca pe un mesaj de 8 Martie!

La multi ani, draga femeie!

Echipa Aimee.ro si Damaideparte.ro

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *