Interviul saptamanii: O mare pasiune pentru natura cu Sava Raul de la Organic Joy

Publicat: 5 iulie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

O mare pasiune pentru natura se poate transforma intr-o binecuvantare atat pentru noi, cat si pentru cei din jurul nostru.

Sava Raul ne povesteste despre locasul sau de creativitate si inspiratie, Organic Joy si despre bucuria de a impartasi acest vis devenit realitate cu cei din jurul sau.

1. Cum ai descoperit pasiunea de a crea produse de ingrijire a trupului si sanatatii prin intermediul naturii?

Am facut cunostinta cu plantele acum 5 ani cand Dunarea “m-a chemat” la ea, ajungand, astfel, intr-o veche asezare Dacica unde se gasesc tot felul de cioburi si ramasite ale stramosilor nostri. S-a intamplat o conexiune, am inceput sa vad lucrurile altfel si din 2010 am reusit sa pun la punct o presa la care am adaptat un cilindru hidraulic, integrat intr-un bustean de Stejar, asa am inceput sa fac uleiuri presate la rece dupa vechea metoda Dacica, presare la rece manuala.

2. Ce plante folosesti si ce fel de produse creezi cu ajutorul lor?

Cantitatea de ulei, fiind mica, am transformat totul in arta si acum ma joc cu flori, plante si seminte de toate felurile: Rozmarin, Floarea Soarelui, Dovleac, Alune de padure, In, Susan, Nuca, Mac, Catina, seminte de Canepa , Cocos, Portocala si plante pentru bai si uleiuri Dacice. Unele plante le culeg din grădina naturii altele sunt de la >>voi<<, combinaţiile menite să elibereze de stres, să relaxeze să repare aura energetica in asa fel incat sa redevii dinamic, constient, conectat cu sinele tau, cu natura si Universul.

Uleiurile aromate sunt obtinute prin presarea la rece dupa vechea metoda Dacica. Mai exact mixez nuci si seminte oleaginoase cu diferite plante pe care le presez cu un cilindru hidraulic de 15 T, astfel uleiul se decomprima din seminte trece prin fibra plantelor si rezultatul ~ un ulei aromat, plin de minerale, vitamine si principii active. Metoda fiind asa de simpla uleiul e viu, nu se foloseste nici un conservat sau alte baze de ulei, este 100% organic. Turtita este rezultatul presarii, in urma careia dupa obtinerea a 20-30 ml de ulei ramane ea, fiind un produs cu totul si cu totul super organic si natural. Inspiratia vine chiar din NATURA. Ne gasiti pe https://www.facebook.com/www.organicjoy.ro si la mai multe evenimente la care participam.

3. Care este reactia oamenilor cu privire la pasiunea ta?

Cand am iesit prima data “ in lume”, la Muzeul Taranului din Bucuresti cu ocazia Targului de Martisor, am primit cea mai pozitiva reactie din partea oamenilor, am vazut zambetul si bucuria lor incercand uleiurile facute chiar acolo si turtitele de plante, mirosul lor atat de viu si natural are mireasma poienilor, campiilor inflorite, ape, rauri, brazi…

4. Organizezi ateliere despre confectionarea produselor sau unde putem afla mai multe despre acestea?

Anul acesta pe malul Dunarii la festivalul https://www.facebook.com/ArtCultureCamp, vom cladi o ” sauna Dacica” , ce aduna plante, imbaia la Herculane in apa termala, excursii pe Dunare cu barca la Cazanele Dunari, in muntii Almajului, Cheile Nerei, morile pe apa de la Rudarie. Tabara incepe pe 1 august si tine o luna de zile.

Multumesc tuturor oamenilor pe care i-am intalnit. Toate bune sa s’adune…. Albastrele, Rozmarin, Cuisoare, Catina, boboci de Trandafir in saculet si Flori de Galbenele in apa.

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *