Interviul saptamanii: Despre autocunoastere si dezvoltare personala cu Rada Pantea, trainer la Centrul Solisis

Publicat: 26 aprilie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

interviul-saptamanii-despre-autocunoastere-si-dezvoltare-personala-cu-Rada-Pantea-trainer-la-centrul-solisis

interviul saptamanii despre autocunoastere si dezvoltare personala cu Rada Pantea trainer la centrul solisis

Procesul de autocunoastere se dezvaluie treptat, printr-o serie de modalitati pe care adesea nu le putem banui.

Rada Pantea este trainer la Centrul Solisis, insa, inainte de a pune baza acestui salas de dezvoltare personala, a interactionat cu  lumea materiala a corporatiilor. Despre aceasta schimbare de mediu si paradigma, cat si despre cursurile Centrului Solisis, regasiti mai multe in interviul de mai jos:

1. Care a fost factorul care v-a determinat sa schimbati vechiul stil de viata corporatist cu cel de initiator al unui centru preocupat de autocunoastere, armonizare si dezvoltare personala si spirituala?

Intelegerea ca viata are un sens mult mai profund decat cel aparent.

Cand muncesti in top management, toata viata ta, 90% din timpul si preocuparea ta o dai in acest rol. Esti foarte bine platit (in bani) si se spune ca “esti vandut”. Cam asa este. Eu am ajuns la un punct in care am inteles ca timpul care imi este dat pe acest pamant este extrem de important, ca aceste roluri ( in profesie, de partener, in familie) sunt importante dar mai important decat orice e e reintregirea noastra cu aspectele noastre spirituale, munca interioara pe care o avem de facut pentru vindecarea noastra. Sa vindecam ranile noastre emotionale, sa ne eliberam de mentalitatea noastra, adica de intreaga retea mentala de ganduri pe care am construit-o in trecut si care astazi ne poate tine prizonieri, sa ne eliberam de frici, nesigurante.

Asta putem face.

Putem crea in interiorul nostru un spatiu de liniste si calm in care lumina sa se ancoreze.

Asta mi s-a parut mult mai important decat o cariera de succes in societate si m-am hotarat sa ma dedic acestei munci in intregime. Ba chiar mai mult sa dau mai departe ceea ce primesc si altora.

Nu mai primesc atatia bani, dar in schimb primesc mult mai mult, primesc ceea ce banii nu pot cumpara, liniste, calm, speranta, recunostinta, iubire, armonie si mult mai mult!

Dar cei care merg pe Cale vor descoperi singuri o gramada de comori.

 2. Care au fost reactiile celor din jurul dumneavoastra?

Cum era de asteptat. Nu au prea inteles. Si nu aveau cum. Eu am reactionat la un stimul intern pe care il aveam, ei nu traiau aceeasi experienta, nu s-au desprins de mentalitatea comuna cum “ceea ce e sigur e sigur”.

Eu intelesesem ca sigur e un singur lucru: divinul. Tot ceea ce tine de lumea asta, toate planurile pe care ni le facem, in care investim, tocmai nesigure sunt. De unde si atata suferinta in lume.

Tocmai de asta o persoana angajata pe Calea spirituala poate vorbi de pace interioara. Pentru ca investeste in singurul lucru sigur, isi creste radacinile in singurul pamant fertil, si anume Sursa divina a tuturor lucrurilor.

3. Ce tematica au cursurile de care ne putem bucura la Centrul Solisis?

Piatra de temelie, de inceput este cursul de Autocunoastere si Armonizare.

Pentru ca fara autocunoastere, fara a ne vedea si intelege, nu putem sa ne vindecam si sa alegem eliberarea noastra. Acest proces trebuie sa fie unul interior si constient, in care ne dezbracam de lanturile pe care le-am tesut in jurul nostru, chiar noi, in mod inconstient.

E un curs care dureaza 7 saptamani, o data pe saptamana, dar procesul interior e de 7 saptamani intense de autointelegere.

Mai este Cursul de Antistres, Cursul de Legile Prosperitatii, in care vorbim despre Legile Universale, apoi seminarii pe diferite teme. Mai sunt cursuri de invataturi si trairi spirituale si meditatii.

Toate ajuta la descoperirea naturii interioare, divine, din noi.

 4. Care este impactul acestora asupra oamenilor care participa la cursurile centrului?

De la inceput le spun ca e munca lor, ca urmare depinde de ei, de cum folosesc ceea ce primesc. Nu “li se face” ci au posibilitatea sa aplice intelegerea mai profunda pe care o primesc. Pentru o eliberare si o transformare interioara reala, persoana trebuie sa simta, sa intelega si sa manifeste, sa faca ceea ce a inteles.

Pot sa spun ca destule persoane mi-au spus ca aceste cursuri le-au schimbat viata, au produs o transformare profunda in ei.

5. Care este cea mai mare implinire la nivel personal pe care o resimtiti atunci cand vedeti ca oamenii simt beneficiile acestor cursuri?

Ma bucur ca pot sa fac ceva care conteaza, pe pamantul asta.

6. Care ar fi sfatul pe care l-ati da persoanelor care inca isi cauta drumul si se simt nesiguri cu privire la viitorul lor sau in ce directie sa porneasca?

Sa inceapa!

Un raspuns nu vine fara o intrebare.

Liberul nostru arbitru este respectat, ceea ce cautam gasim.

Acum traiti in viata voastra rodul actiunilor trecute. Cautati altceva? Foarte bine! Mergeti inainte, dati energia voastra si timpul vostru in actiuni care sa va aduca cu adevarat eliberare in viata voastra.

Ceea ce dam primim.

Acolo unde sunteti, dati ganduri bune in fiecare zi, dati iubirea si intelegerea voastra tuturor cu care veniti in contact.

Cereti ajutor din Unica Sursa care nu ne abandoneaza niciodata ci asteapta sa poata actiona in noi!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *