Interviul saptamanii: Despre Body of Work cu Andreea Voroneanu

Publicat: 11 aprilie 2014
Comentarii: Fără răspunsuri

 

interviul-saptamanii-body-of-work-andreea-voroneanu
interviul saptamanii body of work andreea voroneanu

Andreea Voroneanu si-a inceput propria practica de coaching in 2011.

De atunci, isi sustine clientii sa traiasca mai conectat la esenta lor. Sa intre in intimitate cu dorintele lor. Sa le dea viata si sa le creasca pe acelea care sunt cele mai dragi sufletului.

Cel mai recent proiect al Andreei, Body of Work este un Laborator de Business pentru oamenii cu suflet de copil.

In spatiul alternativ creat, oamenii sunt sustinuti sa isi respecte si valorizeze lumea interioara si sa o aduca in realitate.

Lucreaza cu oameni sensibili, visatori si creativi pentru ca acestia sa creeze munca si viata pe care si-o doresc cu adevarat:

1. Cum a luat nastere proiectul Body of Work?

“Body of work” s-a nascut din experienta mea proprie de a-mi crea un business care sa ma reprezinte, facandu-mi meseria de coach.

Treptat, am atras in jurul meu si alti oameni cu procupari asemanatoare.

Am interactionat cu persoane creative, sensibile si cu un puternic impuls interior de a contribui si am observat ca ele simt nevoia de prospetime si inovatie in ceea ce fac.

De multe ori aceste persoane nu-si gasesc pe deplin locul in contexte de munca deja organizate si au chemarea de a-si crea propria structura de lucru.

Aceasta ii aduce pe calea antreprenoriatului.

Dar si aceasta se dovedeste a fi impovaratoare si restrictiva, atunci cand e construita pe premize care nu sunt in acord cu dorintele sufletului.

In acest context, am observat pentru mine si cei ca mine oportunitatea de a renunta la orice preconceptii despre cum se face business si de a regandi totul.

Un antreprenor cu o astfel de abordare devine un pionier, un ganditor care isi recreaza misiunea, jobul, relatiile cu ceilalti, relatia cu banii, etc.

El este un creator care isi exprima propriul statement despre viata prin felul in care face lucrurile.

Pentru astfel de oameni, s-a nascut “ Body of work ”: laboratorul de business unde cream posibilitati si forme noi, in business si in viata.

2. Care este publicul tinta caruia i se adreseaza acest proiect? Poate fi considerat vreo activitate ca fiind “nepotrivita” pentru acest proiect?

Publicul nostru tinta e format din oameni multi-pasionati, creativi, sensibili si inovatori. In acelasi timp, ei au studii superioare si multa usurinta in a gandi analitic.

Nu este foarte important care este domeniul de activitate in care isi doresc sa se desfasoare, ce conteaza este felul in care aleg sa actioneze.

Persoanele carora ne adresam pretuiesc mult originalitatea si expresia de sine, prietenia si spiritul colaborativ si abilitatea de a face chiar si lucrurile “serioase”intr-un fel jucaus si distractiv.

De asemenea, ei sunt motivati de a facilita pentru ei insisi si pentru clientii lor accesul la un stil de viata implinitor, la evolutie personala si la abundenta financiara.

3. Pana acum, oameni din ce domenii au raspuns afirmativ proiectului tau?

Participantii la prima editie a proiectului “Body of work” ofera clientilor lor diverse tipuri de servicii: organizare de evenimente, consiliere, solutii de organizare eficienta a spatiilor din locuinta si birou sau amenajare de gradini.

De asemenea, mai sunt si aceia dintre ei pasionati de mestesugarit si productie de obiecte sau instalatii handmade.

4. Ce te-a inspirat cel mai mult sa dai nastere acestui proiect?

Eu am cautat timp de patru ani solutii de a face sa functioneze activitatea mea de coaching, de a face ce iubesc si a castiga din plin facand asta.

Si regula mea a fost ca solutiile gasite sa-mi onoreze si hraneasca sufletul meu de copil etern-visator.

In ultima perioada au inceput sa se vada roadele.

Si atunci m-am grabit sa spun si altora ca se poate si sa-i sustin sa gaseasca felul lor de a face asta, poate chiar mai repede decat am reusit eu.

5. Care a fost cel mai mare avantaj pe care l-ai resimitit o data cu Body of Work? Dar cel mai mare dezavantaj?

Cea mai mare bucurie pe care mi-a adus-o Body of Work sunt oamenii cu care am avut ocazia sa lucrez si care au ajuns in proiect ca prin magie, in ciuda unei promovari destul de discrete.

Acum, la a doua editie a programului, cea mai mare provocare sunt tot oamenii: Unde ii gasim? Cum ajungem la ei? Oricum, noi iubim provocarile pentru ca scot la iveala resurse proaspete.

6. Daca ai dori sa-i dai un sfat Andreei care ai fost acum 5 ani, care ar fi acela? Ai cumva si un sfat pentru Andreea care vei fi peste inca 5 ani?

Andreei de acum 5 ani i-as spune sa fie mai prezenta si sa pretuiasca ce are.

Tot ce invata ii va fi de folos mai incolo, nu are de ce sa se grabeasca inspre viitor.

Andreei din viitor i-as spune sa se bazeze pe mine – cea de acum.

Sunt pe drumul cel bun si merg cu incredere inainte.

7. Daca iti doresti sa adaugi o informatie care nu reiese din intrebarile de mai sus, te rog sa o faci aici.

As vrea sa adaug ca, desi “Body of work” a fost initiat de mine, el este acum un proiect de echipa.

Suntem 6 oameni care ne-am adus visele, intentiile si bucuria de face la un loc si am construit ceva mai mare si mai puternic decat noi.

Invatam sa facem lucrurile impreuna.

Si asta dam si mai departe: experienta de a fi impreuna, cu respect si intelegere unii fata de altii, celebrand diversitatea si puterea noastra de a crea.

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *