Farame de intuitie alaturi de Sonia Choquette

Publicat: 31 martie 2011
Comentarii: 2 Răspunsuri

farame-de-intuitie-alaturi-de-sonia-choquette

farame de intuitie alaturi de sonia choquette 

Va prezentam cateva momente de intuitie, prin intermediul cartilor Soniei Choquette care mi-au atins viata de-a lungul timpului si m-au ajutat sa-mi gasesc cu adevarat calea si misiunea, ascultandu-mi intuitia.

“Raspunsul este simplu…”, “Intreaba-ti ghizii”, “Ai incredere in propriile instincte”, “Calatoria cu viteza iubirii”, toate aceste carti sunt minunate ghiduri despre intuitie, spre o viata plina de semnificatie, in care intuitia ocupa un loc major, iar ascultarea vocii sufletului este o prioritate.

M-am bucurat cand am vazut-o pe aceasta autoare de renume mondial, de origine romana, la o emisiune in Romania (Harta Vietii), vorbind despre intuitie.

Redam mai jos emisiunea cu si despre intuitie si va dorim vizionare placuta.

Speram ca intuitia dumneavoastra sa va indemne sa apasati butonul Play!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *