Despre adevar si cautarea continua a semnificatiilor vietii

Publicat: 15 mai 2013
Comentarii: 7 Răspunsuri

despre-adevar-si-cautarea-continua-a-semnificatiilor-vietii

despre adevar si cautarea continua a semnificatiilor vietii

Se intampla uneori ca furtunile neanuntate sa distruga castelele solide ale convingerilor noastre. Iar tot ce ramane de facut este sa strangem iar nisipul cu scopul de a reconstrui ceea ce a fost distrus, pastrand speranta ca de aceasta data structura va fi mai rezistenta, pentru ca se va baza pe adevar.

Totul incepe cu o simpla afirmatie despre adevar, despre acel adevar personal care in prima instanta este de necontestat si de neclintit.

Poate ne juram ca nu ne vom casatori vreodata, ca nu vom purta tocuri inalte si ca nu ne vom vopsi parul, ca nu ne vom lasa vreodata partenerul sa ridice vocea la noi si ca nu vom gati niciodata pentru el. Poate ne promitem ca usa noastra sa ramana mereu deschisa pentru prieteni si familie si poate tinem capul sus atunci cand spunem ca jobul nostru nu ne va manca niciodata din timpul liber.

Iar ironia vietii ne arata nu numai ca indeplinim lucrurile carora le-am opus initial rezistenta, ci si ca le facem fata cu brio, executandu-le in exces si fiind multumiti pe termen scurt de rezultate. Insa vine o perioada in procesul de dezvoltare personala in care observam ca activitatile a caror menire era aceea de a ne umple, ne golesc incetul cu incetul, lasandu-ne cu o serie de intrebari pe buze.

Astfel, pe masura ce trece timpul, observam ca nu facem decat sa reconstruim castelele care au fost distruse. Ne intrebam daca nu cumva ne-au lipsit instrumentele cele mai potrivite pentru a le cladi si daca nu cumva am fi putut cere ajutorul unor persoane mai iscusite decat noi. Sau poate acceptam ca vantul puternic venit asupra noastra nu este decat vocea care ne indruma, spunandu-ne sa nu ne agatam de nimic…

Dar pana ajungem la cele de mai sus amintite, ne pierdem printre sute de semnificatii. Adevar sau provocare? Cautam raspunsurile in stiinta sau in arta, in medicina clasica sau in medicina alternativa, in ceilalti sau in noi insine pentru ca intr-un final sa ridicam din umeri si lasand viata sa isi spuna cuvintele…Si chiar daca nu rosteste cuvintele pe care dorim sa le auzim, poate ca acela este inceputul catre aflarea adevarului.

Cand ne doare piciorul, doctorul spune ca adevarata cauza este sedentarismul, terapeutul energetic ne indeamna sa ne punem intrebari despre directia in care dorim sa mergem in viata, farmacistul are cu siguranta si el parerea lui despre acest lucru, iar o persoana care nu ne cunoaste, ne spune doar sa fim mai atenti data viitoare cand coboram scarile pentru a nu cadea din nou. Cumva, pentru orice exista o semnificatie. Si chiar daca nu contest absolut nicio clipa faptul ca nu exista intamplare, ma intreb ce ne determina sa luam o decizie si de unde stim ca semnificatia pe care i-am oferit-o evenimentului trait este a celor mai sus amintiti, insa noi credem ca ne apartine?

Cumva, orice actiune ne intoarce spre noi insine. Si chiar daca riscam ca noua constructie a castelului convingerilor sa fie din nou daramata, stim ca merita sa schitam totul de la capat doar pentru ca in acel moment, aceasta este singura modalitate de a ne exprima adevarul clipei pe care o traim si de a trai in adevar.

Voi ce parere aveti despre adevarul vostru?

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *