Carti de dezvoltare personala – educatia pe care nu ti-o da nimeni

Publicat: 22 iulie 2014
Comentarii: 1 Răspunsuri

 

Carti de dezvoltare personala - educatia pe care nu ti-o da nimeni
Carti de dezvoltare personala – educatia pe care nu ti-o da nimeni

Carti de dezvoltare personala: cuvinte a caror importanta a ajuns sa fie recunoscuta de cei care urmeaza de mai mult timp acest drum al cautarii interioare. Aceste carti de dezvoltare personala au ajuns sa ocupe rafturi intregi in orice librarie respectabila. Iar cartile online de citit sunt din ce in ce mai importante in spatiul virtual.

Astfel, exista o multime de resurse si de carti de dezvoltare personala pe internet si o multitudine de carti de citit online.

Ariile in care adultul poate continua sa se educe in mod permanent sunt nenumarate: de la productivitate si organizarea timpului, pana la managementul stres-ului, comunicarea cu ceilalti, relatiile de cuplu, dinamica familiei, spiritualitate, motivatie, creativitate, exista o multime de zone ale personalitatii si existentei umane care se pot explora cu ajutorul acestor carti de dezvoltare personala, in acelasi mod in care la scoala invatam sa citim si sa socotim.

Importanta cruciala in a citi si pune in aplicare idei din anumite carti de dezvoltare personala rezida in faptul ca aceste materiale nu sunt studiate, de cele mai multe ori, la scoala. Scoala si sistemul clasic de invatamant nu iti ofera toate instrumentele pentru a fi o fiinta sociala de succes, un om implinit si fericit.

Multi critici ai curentului de dezvoltare personala afirma ca acest curent nu este decat o alta modalitate a unor oameni (traineri, sociologi, psihologi, asa numitii guru, etc. ) de a castiga bani de pe urma maselor.

Daca acest lucru ar fi adevarat, atunci nu ai gasi poate biblioteci intregi cu carti online de citit disponibile gratuit.

Daca esti in cautarea unor carti dezvoltare personala online, gratuite sau nu si, mai ales, a unor carti de citit online poti vizita sectiunile de dezvoltare personala a majoritatii librariilor online sau editurilor de specialitate de la noi, sau poti pur si simplu sa dai o cautare in Google dupa “carti dezvoltare personala”,“carti online de citit”, “carti dezvoltare personala online”, “free personal development books”.

Este adevarat, va fi dificil sa gasesti intr-o singura carte “manualul omului perfect”, deoarece exista o multime de preocupari si de autori, fiecare concentrandu-se pe anumite aspecte in dezvoltarea personala, insa nimic nu te opreste sa incepi sa citesti (apoi sa aplici neaparat) din aceste carti de dezvoltare personala in format pdf.

O carte de dezvoltare personala este o excelenta introducere in diversele problematici ale existentei umane si iti poate da informatiile necesare pentru a putea sa perseverezi in domeniul respectiv, sau pentru a te inscrie la cursuri de dezvoltare personala.

Studiul acestor carti de dezvoltare personala online, unde gasesti informatii extrem de valoroase despre functionarea psihicului uman, tipuri de personalitate, strategii de comunicare, tipare de gandire orientate in atingerea unui scop, ghiduri si tutoriale despre organizarea existentei cotidiene si ameliorarea relatiilor cu ceilalti, etc., reprezinta si un mod util si placut de petrecere a timpului liber.

O asemenea carte e si un cadou folositor pentru ca intruneste aspecte ale cunoasterii pe care nu reusim sa le asimilam in cursul educatiei noastre clasice.

Nu trebuie sa te descurajezi atunci cand multimea de materiale pe care le gasesti ti se va parea lipsita de structura.

Cauta acele materiale care iti starnesc curiozitatea, acele carti de dezvoltare personala care crezi ca raspund unor intrebari pe care le ai de ceva timp in legatura cu propria persoana si cu cei din jur si rasfoieste-le pentru a vedea daca gasesti in ele raspunsurile pe care le cauti.

Noi facem adesea recenzii si popularizam lecturile importante de pe mai multe paliere din domeniul dezvoltarii personale, astfel incat sa ne poti urmari pentru a afla cat mai multe lucruri despre cartile pe care le propunem.

Si in plus, poti impartasi cu noi si cu cititorii nostri impresii si idei despre ce ai citit, caci materialele de dezvoltare personala sunt adevarate resurse pe care trebuie sa le impartim cu ceilalti!

 

Daca mai ai nevoie de alte resurse, arunca o privire si pe alte articole in care te indrumam cum sa gasesti carti dezvoltare personala download sau carti de dezvoltare personala pdf.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *