Activeaza iubirea pentru propria viata!

Publicat: 26 noiembrie 2010
Comentarii: 1 Răspunsuri

activeaza-iubirea-pentru-propria-viata

activeaza iubirea pentru propria viata

Astazi va propunem un exercitiu pe care l-am gasit in cartea “Secretul magnetului inimii”, scrisa de Ruediger Schache, aparuta la editura Adevar Divin.

Exercitiul va programeaza magnetul interior pe pozitia “iubire pentru propria viata”: seara, inainte de a adormi, rememorati ziua care e pe cale sa se incheie si intrebati-va: care a fost darul acestei zile? Care a fost minunea acestei zile? A intrat iubirea in viata mea astazi?

Intotdeauna veti gasi o minune si un dar, pentru ca e treaba voastra sa le definiti. Nu trebuie sa dati nimanui explicatii.

Iar dimineata, inainte de a va scula, rememorati: care au fost darul si minunea zilei de ieri? Daca vreti, puteti sa si multumiti pentru ele.

Incepeti ziua cu acest sentiment de recunostinta si curiozitate fata de urmatoarea minune si urmatorul dar si pentru iubirea din viata voastra. 

Observati cum vi se schimba nu numai ziua, dar cum se schimba si oamenii si evenimentele dupa ce faceti, o vreme, acest exercitiu.

In plus: Nu va fortati niciodata sa faceti un exercitiu, pentru ca ar fi pierdere de timp. Faceti doar ceea ce va declanseaza curiozitatea si bucuria. Sentimentul de bucurie este ghidul nostru cel mai important in viata si cel mai valoros consilier personal.

Ceea ce ne aduce bucurie este corect. Mereu este vorba de a alege din noianul de piese de puzzle ale vietii numai pe acelea cu care ne putem completa propria imagine.

Este un joc. Jucati-l!

Iubirea pentru propria viata este,
la inceput, o decizie de a risca,
indiferent ce s-ar intampla din
aceasta cauza. Dupa aceea, este o minune.


Ce se va schimba, pe masura ce iubiti mai mult propria viata:

 • Multe conflicte vor disparea sau se vor rezolva mai usor, pentru ca nu trebuie sa cereti sau sa dati in schimb iubire, recunoastere sau aprecierea valorii.
 • Atrageti tot mai multi oameni care se simt confortabil in aura radiata de dumneavoastra.
 • Tineti la distanta oamenii care nu pot suporta ca sunteti liberi si independenti launtric.
 • Le faceti altora mai putine reprosuri, deoarece va faceti singuri mai putine reprosuri.
 • Iradiati in jur incredere, deoarece aveti incredere in dumneavoastra. Ceilalti isi vor modifica in mod pozitiv atitudinea fata de dumneavoastra.
 • Reduceti actiunile automate si contrareactiile persoanelor care au de-a face cu dumneavoastra.
 • Desi puteti, nu trebuie sa mai reactionati la actiunile celorlalti.
 • Nu veti mai dori sa fiti amabili si buni pentru a fi placuti. Si totusi, veti face fapte bune, din iubire.
 • Veti vana mai putine recompense si mai putina recunoastere.
 • Nu va veti mai lasa folositi.
 • Sunteti clar mai putin vulnerabili.
 • Puteti darui, fara a astepta ceva in schimb.
 • Puteti sa nu faceti absolut nimic si nu veti avea constiinta incarcata din acest motiv.
 • Puteti sa acceptati sa va simtiti atinsi, deoarece stiti ca aceasta nu va obliga sa faceti ceva.
 • In multe cazuri, dispar, sau se reduc, alergiile, bolile psihosomatice si durerile fizice. Iar ceea ce ramane provoaca mai putina respingere interioara.
 • Faceti lucruri care va implinesc si pentru aceasta va simtiti si recompensati.
 • Oamenii care pana de curand isi faceau griji pentru dumneavoastra au acum o grija in minus.
 • Oamenii care pana de curand erau dependenti de dumneavoastra se elibereaza, deoarece prin iubirea de sine dizolvati dependenta reciproca. Asta nu inseamna ca il parasiti pe celalalt. Probabil ca ii sunteti mai aproape ca niciodata, deoarece simtiti ca nu trebuie sa faceti aceasta. Si daca simtiti ca este corect sa va departati, va departati. In acest caz, este corect si pentru celalalt.
 • Este posibil ca oamenii care si-au pierdut iubirea de sine sa o regaseasca, deoarece iradierea iubirii din magnetul dumneavoastra interior se transmite si oamenilor din apropierea dumneavoastra. In baza legii rezonantei, iubirea din dumeavoastra scoate la suprafata si iubirea din ceilalti. Si daca cineva inca nu este pregatit pentru asta, atunci campul iubirii dumneavoastra de sine va creeaza in jur un fel de manta de protectie.

Si toate acestea, fara vreun plan sau osteneala. Iubirea pentru propria dumneavoastra viata este cel mai mare dar pe care vi-l puteti face dumneavoastra si celorlalti.

Exista, deci, o multime de motive pentru care sa va asezati in prim plan. E nevoie doar sa va hotarati: sa doriti sa traiti ceea ce se intampla daca indrazniti sa faceti experimentul.

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *