7 jocuri pentru copii de incercat intr- o zi ploioasa

Publicat: 31 mai 2013
Comentarii: 1 Răspunsuri

 

7-jocuri-pentru-copii-de-incercat-intr-o-zi-ploioasa
7 jocuri pentru copii de incercat intr-o zi ploioasa

Vremea ploioasa nu este cel mai bun prieten al copilului tau. Dar cum ar fi sa-i demonstrezi ca se poate simti bine indiferent daca afara este soare sau cea mai mohorata ploaie? In cele ce urmeaza, va invitam sa bifati 7 jocuri pentru copii de incercat intr-o zi ploioasa:

1. Faceti impreuna o baie cu spuma.

De cate ori nu ai avut momente in care nu ti-i fi dorit decat sa te relaxezi, insa nu aveai timpul necesar pentru aceasta activitate? Profita de vremea mohorata pentru a te rasfata asa cum meriti si distreaza-te, luandu-i pe cei mici cu tine in cada. Nota Bene: Poti folosi ingrediente naturale pentru a crea o atmosfera placuta, precum mierea sau migdalele.

 

jocuri pentru copii
jocuri pentru copii

2. Creaza o brosura a retetelor de familie.

Cu siguranta ai foarte multe retete de bucatarie pe care le-ai incercat sau pe care iti doresti sa le incerci. Cum ar fi daca ai transforma o activitate banala intr-una creativa? Ai nevoie de un caiet fara linii, de poze cu familia ta si de creioane colorate. Ii poti implica si pe cei mici in aceasta activitate, iar timpul petrecut va fi cu adevarat pretios.

 

jocuri pentru copii
jocuri pentru copii

3. Cortul din sufragerie.

Copiii sunt dornici de aventura in orice moment al zilei, indiferent de vremea de afara. Daca nu ai deja un cort, cum ce-ar fi sa creezi unul? Cum? Cu pernele, cearceafurile si sacii de dormit pe care deja ii ai. Daca inchideti lumina si incepeti sa spuneti si povesti, seara va deveni cu adevarat palpitanta.

 

jocuri pentru copii
jocuri pentru copii

4. Inventeaza un joc (fara baterie).

Iata cateva exemple: Tu incepi o poveste pornind de la propozitia: “A fost odata ca niciodata…” si dai mai departe cuvantul unui copil astfel incat sa creati impreuna propria poveste. Sau spui un vers dintr-o poezie, iar o alta persoana trebuie sa continue astfel incat cuvintele sa rimeze. Incearca, va fi distractiv!

 

jocuri pentru copii
jocuri pentru copii

5. Organizeaza un festival spontan de film.

Copiii aleg filmul, parintii pregatesc popcornul, iar povestea este gata. Ce poate fi mai placut decat momentele petrecute cu familia, chiar si cand vremea nu este deloc prietenoasa?

 

jocuri pentru copii
jocuri pentru copii

6. Organizeaza un concurs hand-made.

Pe cateva biletele scrie numele unor obiecte pe care copiii trebuie sa le creeze. Fie ca este vorba despre un desen, fie ca este un animal din origami, tine cont de regulile jocului si fii un “judecator” corect in ceea ce priveste desemnarea castigatorului.

 

jocuri pentru copii
jocuri pentru copii

7. Organizeaza Petrecerea Ceaiului

Ceaiul si biscuitii sunt obligatorii. Nici vestimentatia nu lasa de dorit. Nota Bene: Cand atmosfera devine din ce in ce mai calda, roaga-i pe cei mici sa-ti impartaseasca dorintele lor.

 

jocuri pentru copii
jocuri pentru copii

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *