5 modalitati de a face bani
Dezvoltare personala

5 modalitati de a face bani

5-modalitati-de-a-face-bani

5 modalitati de a face bani

Dorinta multora dintre noi este de a gasi cat mai multe modalitati de a face bani. Asa ca astazi o sa vorbim despre cum sa faci bani.

Fie ca suntem multumiti de slujba noastra sau pur si simplu dorim inca o noua sursa de venit, noi va prezentam in cele ce urmeaza 7 modalitati de a face bani in drumul nostru de dezvoltare personala:

1. Sa pornim de la un hobby.

V-ati gandit vreodata ca lucrul care va face placere este cel care va poate aduce bani? Va place sa pictati? Ce-ar fi sa decorati peretii oamenilor contracost? Cea mai mare pasiune este fotografia? Atunci de ce nu fotografiati contracost la diferite eveneimente ale celor din jur? Exista o serie de modalitati de a ne creste veniturile, important este sa ramanem deschisi in fata acestora.

2. Doua joburi simultan.

Atata timp cat joburile ne permit sa avem timp pentru noi insine, de exemplu sa avem doua joburi part time sau un job full time, unul part time, lucrurile nu scapa de sub control. Daca insa simtim ca nu facem fata acestui tip de activitate, atunci nu ar trebui sa ne mintim ca ne descurcam.

3. Organizarea unui eveniment in care vindem ce nu mai folosim.

Va amintiti de lampa aceea nou-nouta care nu va mai place deloc si pe care o tineti ascunsa in debara? Poate ca cineva ar scoate cativa banuti din buzunar pentru a o tine asezata pe noptiera sa. Va ne putem aduna mai multi prieteni pentru a organiza un eveniment in care fiecare vinde lucrurile de care nu mai are nevoie, dar care pot fi de folos celorlalti.

 

modalitati de a face bani
modalitati de a face bani

4. Angajarea periodica la diferite evenimente.

In prezent, exista o serie de evenimente care au nevoie de mai mult personal. De la targuri de carte la concerte sau festivaluri de film, ne putem face un CV al evenimentelor la care am particpat, cat si o lista a viitoarelor evenimente la care dorim sa asistam din culise. Sa facem bani poate fi mult mai distractiv decat ne imaginam, nu-i asa?

5. Ideile nemaigandite aduc bani.

Stati singur (a) intr-un apartament cu doua camere, iar o camera a devenit mai degraba debara? Ce-ati zice sa inchiriati acea camera unei persoane care are nevoie? Sau daca nu doriti sa stati cu o alta persoana pe termen lung, cum ar fi daca ati inchiria camera unor turisti sau unor alte persoane pentru o perioada mai scurta de timp? Dupa cum spuneam, idei exista…Nu ne ramane decat sa fim fermi si sa le punem in aplicare.

 

modalitati de a face bani
modalitati de a face bani

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *