20 de citate celebre inspirationale
Dezvoltare personala

20 de citate celebre inspirationale din filme

 20-de-citate-celebre-inspirationale-din-filme

20 de citate celebre inspirationale din filme

Revenim cu o noua serie de citate, de aceasta data cu citate celebre inspirationale din filme. Citate despre dragoste, despre fericire, despre viata…

Deoarece puterea cuvantului isi pune amprenta in viata fiecaruia dintre noi, va lasam mai jos 20 de replici de care poate unii dintre noi avem nevoie chiar in aceste momente:

1. “Ne pot lua vietile, dar nu ne pot lua libertatea!” (Braveheart)

2. “Ceea ce facem in viata se oglindeste in eternitate.” (Gladiator)

3. “Stii, vechii egipteni aveau o traditie frumoasa legata de moarte. Atunci cand sufletele lor erau pe punctul de a intra in cer, paznicii cerului ii intrebau doua lucruri. Raspunsurile lor determinau daca erau capabili sa intre sau nu: <<Ai gasit fericirea in viata ta?>> <<Viata ta a adus bucurie in randul celorlalti?>> (The Bucket List)

4. “Niciodata nu poti inlocui pe nimeni deoarece fiecare este plamadit din cele mai frumoase si unice detalii.” (Before Sunset)

5. “Inca nu esti mort asa ca nu mai trai de parca ai fi asa!” (Beaches)

6. “Moartea ne zambeste tuturor. Ceea ce un om poate sa faca este sa zambeasca inapoi.” (Gladiator)

7. “Te inseli daca tu consideri ca adevarata bucurie vine in mod special din relatiile interumane. Dumnezeu a raspandit-o peste tot in jurul nostru, este in tot, in orice putem experimenta. Oamenii trebuie doar sa schimbe modalitatea in care vad aceste lucruri.” (Into the Wild)

8. “Esti ceea ce iubesti, nu ceea ce te iubeste pe tine.” (Adaptation)

9. “Primesti lucrul pentru care te-ai pregatit.” (Thelma and Louise)

10. “Orice om moare, dar nu orice om traieste cu adevarat.” (Braveheart)

11. “Delireaza de fericire sau cel putin da-ti voie sa fii deschis catre fericire.” (Meet Joe Black)

12. “Cred ca te analizezi in functie de oamenii care se analizeaza dupa tine.” (The Bucket List)

13. “Poate ca dincolo de orice, avem o capacitate profunda de a fi fericiti careia nu-i dam voie sa existe.” (Kissing Jessica Stein)

14. “Poate sa-ti placa viata pe care o traiesti sau poti sa traiesti viata pe care o placi.” (Chicago)

15. “ Imi amintesc cand m-am trezit intr-o dimineata, la rasarit. Era un simt atat de puternic al posibilitatii. Si imi amintesc ca mi-am spus ca acela este inceputul fericirii. Acesta este punctul in care incepe si desigur, intotdeauna va fi mai mult. Nicioadata nu mi-a trecut prin cap ca nu ar fi inceputul. Era fericirea. Era momentul. Exact atunci.” (The hours)

16. “Fericirea poate fi gasita chiar si in intuneric atunci cand omul si aminteste sa aprinda lumina. “ (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban)

17. “Fericirea este reala numai atunci cand este impartita cu cineva.” (Into the Wild)

18. “Ce moarte minunata, aceea de a muri in bratele pasiunii.” (Man on Wire)

19. “Teama nu este reala. Ea este produsul gandurilor pe care le cream. Acum nu ma intelege gresit, pericolul este foarte real, dar frica este o alegere.” (After Earth)

20. “Daca oamenii pe care ii iubim ne sunt luati, modalitatea prin care ii putem tine aproape este sa nu incetam nicioadata sa ii iubim. Cladirile ard, oamenii mor, dar adevarata iubire este eterna.” (The Crow)

Care este replica/citatul dintr-un film care v-a inspirat intr-un moment important in viata voastra?

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *