10 sfaturi de viata pentru barbati

Publicat: 7 februarie 2014
Comentarii: 2 Răspunsuri

 

10-sfaturi-de-viata-pentru-barbati
10 sfaturi de viata pentru barbati

In articolul de mai jos veti regasi 10 sfaturi simple, sub forma de cadouri pentru barbati.

Acestea au rolul de a indeparta zidurile si prejudecatile atent impregnate de imaginea barbatilor.

Asadar, dragi barbati, va invitam sa savurati aceste sfaturi sau cadouri pentru barbati, chiar sa adaugati altele noi pentru a-i inspira la randul vostru pe cei din jur:

1. Fii constient de ceea ce esti. Asuma-ti responsabilitatea. Integritatea si autenticitatea nu iti vor ameninta masculinitatea.

2. Nu pierde nicio ocazie pentru a demonstra ca barbatii sunt fiinte non-violente.

3. Inconjoara-te de alti barbati de calitate. Astfel, vei gasi mereu un model pe care il poti urma sau cu care iti poti impartasi experientele de viata.

4. Masculinul si femininul sunt energii opuse si egale. Niciuna nu ar trebui considerata “buna” sau “rea”. Ambele sunt necesare pentru o viata sanatoasa si cosntienta.

5. Cel mai bun cadou pe care il poti face prietenilor tai este angajamentul fata de scopul tau.

6. Iar cel de-al doilea cel mai bun cadou pe care il poti face prietenilor tai este vulnerabilitatea ta. In momentul in care vei onora aceasta trasatura care exista in fiinta ta, vei reusi sa te deschizi catre frumusetea vietii fara a te gandi ca vei fi perceput drept un barbat “slab”.

7. Este in regula sa lacrimezi din cand in cand. Foarte multi barbati au fost obsinuiti sa-si ascunda emotiile de teama ca masculinitatea lor va fi amenintata.

In momentul in care vei gasi curajul sa plangi, sa iubesti, sa te exprimi liber in fata prietenilor tai, veti depasi aparentele care va leaga si veti reusi sa faceti un pas maret catre o adevarata prietenie.

8. Exploreaza! Exista o multime de cai de a urca acelasi munte.

9. Curajul este precum un cameleon. Curajul nu te gaseste mereu cu bateriile incarcate. Din contra, uneori consta in recunoasterea sincera a unei slabiciuni. Sau in a cere ajutoul. Sau in a accepta mana care ti se intinde.

10. Provocarea este naturala, dar daca incerci sa faci pe durul atunci cand situatia nu o cere, s-ar putea sa ai de pierdut.

De asemena, trebuie mentionat si faptul ca aceste sfaturi pentru barbati au fost scrise de un barbat.

Va invitam sa va deschideti sufletul si sa ne scrieti sfaturile pe care voi, barbatii, le-ati da celorlalti barbati din jurul vostru.

Resurse: http://goodmenproject.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *