In articolul de mai jos veti regasi 10 sfaturi simple pentru barbati.
Dezvoltare personala

10 sfaturi de viata pentru barbati

 

10-sfaturi-de-viata-pentru-barbati
10 sfaturi de viata pentru barbati

In articolul de mai jos veti regasi 10 sfaturi simple, sub forma de cadouri pentru barbati.

Acestea au rolul de a indeparta zidurile si prejudecatile atent impregnate de imaginea barbatilor.

Asadar, dragi barbati, va invitam sa savurati aceste sfaturi sau cadouri pentru barbati, chiar sa adaugati altele noi pentru a-i inspira la randul vostru pe cei din jur:

1. Fii constient de ceea ce esti. Asuma-ti responsabilitatea. Integritatea si autenticitatea nu iti vor ameninta masculinitatea.

2. Nu pierde nicio ocazie pentru a demonstra ca barbatii sunt fiinte non-violente.

3. Inconjoara-te de alti barbati de calitate. Astfel, vei gasi mereu un model pe care il poti urma sau cu care iti poti impartasi experientele de viata.

4. Masculinul si femininul sunt energii opuse si egale. Niciuna nu ar trebui considerata “buna” sau “rea”. Ambele sunt necesare pentru o viata sanatoasa si cosntienta.

5. Cel mai bun cadou pe care il poti face prietenilor tai este angajamentul fata de scopul tau.

6. Iar cel de-al doilea cel mai bun cadou pe care il poti face prietenilor tai este vulnerabilitatea ta. In momentul in care vei onora aceasta trasatura care exista in fiinta ta, vei reusi sa te deschizi catre frumusetea vietii fara a te gandi ca vei fi perceput drept un barbat “slab”.

7. Este in regula sa lacrimezi din cand in cand. Foarte multi barbati au fost obsinuiti sa-si ascunda emotiile de teama ca masculinitatea lor va fi amenintata.

In momentul in care vei gasi curajul sa plangi, sa iubesti, sa te exprimi liber in fata prietenilor tai, veti depasi aparentele care va leaga si veti reusi sa faceti un pas maret catre o adevarata prietenie.

8. Exploreaza! Exista o multime de cai de a urca acelasi munte.

9. Curajul este precum un cameleon. Curajul nu te gaseste mereu cu bateriile incarcate. Din contra, uneori consta in recunoasterea sincera a unei slabiciuni. Sau in a cere ajutoul. Sau in a accepta mana care ti se intinde.

10. Provocarea este naturala, dar daca incerci sa faci pe durul atunci cand situatia nu o cere, s-ar putea sa ai de pierdut.

De asemena, trebuie mentionat si faptul ca aceste sfaturi pentru barbati au fost scrise de un barbat.

Va invitam sa va deschideti sufletul si sa ne scrieti sfaturile pe care voi, barbatii, le-ati da celorlalti barbati din jurul vostru.

Resurse: http://goodmenproject.com/

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Mihai spune:

    Interesant, foarte interesant.

    1. Multumim. Ati reusit sa puneti vreun sfat in practica?:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *