Meditatia de purificare si de echilibrare a chakrelor

Publicat: 4 iunie 2009
Comentarii: 2 Răspunsuri

mditatia de purificare a chakrelor

mditatia de purificare a chakrelor


Informatiile despre chakre sunt din ce in ce mai cautate.

Dat fiind impactul pozitiv pe care l-au avut articolele despre acest subiect in preocuparea noastra pentru evolutie spirituala, reluam acest aspect incercand in acelasi timp sa il aprofundam. Cartea “Calea purtatorului de lumina” aparuta la editura Adevar Divin prezinta  tehnici de meditatie pentru cei care vor sa se purifice energetic  si sa-si creasca frecventa vibrationala prin practici meditative.

Redau asadar un fragment din carte, in speranta ca cei doritori il vor si pune in practica:

“ Incepe cu primele etape ale meditatiei.  (prezentate anterior in carte : alege un loc linistit si placut, aseaza-te intr-o pozitie confortabila, inchide ochii, inspira profund si lent, expira lent, pe nari.)

In continuare, vizualizeaza sau constientizeaza o sfera transparent de culoare rosu-rubiniu care pluteste in interiorul corpului tau, la baza coloanei tale vertebrale. Aceasta este “chakra-radacina”, central vitalitatii si al individualitatii. Priveste sau constientizeaza mental aceasta sfera. Remarca eventuale zone intunecate. Acestea reprezinta dezechilibre energetice, pe care le poti elimina usor, prin simpla dorinta ca sfera sa fie perfect curata. Vizualizeaza in interiorul sferei o lumina puternica, alb-stralucitoare. Aceasta este lumina universala a atotputerii, iubirii si atotcunoasterii lui Dumnezeu.Inspira profund pe nari si vizualizeaza sau constientizeaza cum respiratia ta amplifica intensitatea luminii alb-stralucitoare din interiorul sferei de culoare rosie.

In continuare, deplaseaza-ti atentia cu circa 7-8 cm mai sus, pana cand dai de o sfera de culoare portocalie care pluteste in interiorul corpului tau. Aceasta este “chakra sacrala”, care guverneaza dorintele tale fizice. Cauta si curata eventualele zone intunecate. Inspira profund, pentru a amplifica lumina alb-stralucitoare din interiorul sferei, pana cand aceasta devine perfect transparenta si luminoasa, ca un balon de sticla portocalie.

In continuare, deplaseaza-ti atentia in regiunea din spatele ombilicului. Vizualizeaza si constientizeaza aici o sfera de culoare galbena care pluteste in interiorul corpului tau, stralucind ca un mic soare. Aceasta este “chakra plexului solar”, care guverneaza convingerile tale referitoare la putere si control. Cauta si curate eventualele zone intunecate ale acestei chakre. Inspira profund, pentru a amplifica lumina alb-stralucitoare din interiorul sferei, pana cand aceasta devine perfect transparent si luminoasa, ca un balon de sticla galbena.

In continuare, deplaseaza-ti atentia in zona inimii. Vizualizeaza si constientizeaza aici o sfera de culoare verde care pluteste in central corpului tau. Aceasta este “chakra inimii”, care guverneaza iubirea ta. Cauta si curata eventualele zone intunecate ale acestei chakre. Inspira profund, pentru a amplifica lumina alb-stralucitoare din interiorul sferei, pana cand aceasta devine perfect transparent si luminoasa, ca un balon de sticla verde. Constientizeaza senzatia de caldura si buna dispozitie la nivelul pieptului care insoteste aceasta purificare a chakrei.

In continuare, deplaseaza-ti atentia in zona gatului. Vizualizeaza si constientizeaza aici o sfera de culoare albastra. Aceasta este “chakra gatului”, care guverneaza claritatea comunicarii. Cauta si curata eventualele zone intunecate ale acestei chakre. Inspira profund, pentru a amplifica lumina alb-stralucitoare din interiorul sferei, pana cand aceasta devine perfect transparent si luminoasa, ca un balon de sticla albastra.

In continuare, deplaseaza-ti atentia in punctull central dintre sprancene. Fara sa fortezi in nici un fel, vizualizeaza sau constientizeaza aici o sfera rotunda sau ovala. Aceasta este “chakra celui de-al treilea ochi.” Asteapta ca aceasta imagine sa devina din ce in ce mai clara. Culorile ei sunt indigo, violet si alb stralucitor. Pe masura ce imaginea devine mai clara, vei constata ca privesti de fapt un alt ochi. Daca nu vezi nici un obiect de forma ovala, inspira profund, pentru a amplifica lumina alb-stralucitoare din interiorul chakrei, pana cand imaginea va deveni din ce in ce mai clara. Daca ai inceput sa vezi cat de cat ochiul interior, remarca daca acesta este inchis sau deschis. Daca este incis, roaga-l sa se deschida sis a te priveasca in ochi. Roaga-l sa-ti transmita orice mesaje de care ai nevoie.

Dupa ce ai terminat, deplaseaza-ti atentia asupra interiorului crestetului capului. Aici este situata chakra coronara, care permite accesul la intelepciunea universala. Vizualizeaza sau constientizeaza la acest nivel o sfera transparent de culoare violet. Inspira profund si purifica-ti aceasta chakra cu ajutorul luminii alb-stralucitoare, pana cand sfera devine impecabila.

In final, continua sa respiri profund si multumeste-i Creatorului Divin pentru iubirea si intelepciunea pe care ti le-a transmis. Inconjoara-te cu o sfera de lumina alb-stralucitoare, in interiorul unei alte sfere de culoare verde, situate in interiorul unei a treia sfere, de culoare violet. “

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *