Exercitiu pentru curatarea chakrelor

Publicat: 17 mai 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

exercitiu pentru curatarea chakrelor

exercitiu pentru curatarea chakrelor


Incepeti prin a gasi un loc linistit.

Stati intinsi. Inchideti ochii si respirati de cateva ori profund, fiind concentrati pe respiratie.

Lasati-va gandurile sa pluteasca, fara sa le dati vreo atentie, in vreme ce continuati sa inspirati si sa expirati.

Impreunati-va mainile in pozitia rugaciunii in fata pieptului, iar varfurile degetelor sa se atinga. Odihniti-va mainile pe piept, in timp de mentineti aceasta postura. Inspirati adanc…si expirati. Inspirati…si expirati. Respirati adanc, de cateva ori.

Desfaceti-va mainile, scuturati-le puternic  si apoi readuceti-le la pozitia de rugaciune. Observati senzatia de de energie care curge intre varfurile degetelor-apoi, despartiti-va mainile foarte incet, mentinand aceasta senzatie.

Cu ochii inchisi, incercati sa vedeti daca puteti percepe firele de lumina intre varfurile degetelor, care creeaza o senzatie de furnicatura sau caldura.

Puneti-va mana dreapta deasupra primei chakre, la cinci centimetri de piele. Simtiti-i energia, in timp ce se invarte in sensul acelor de ceas. Acum incepeti sa descolaciti chakra, rotindu-va incet mana in sens contrar acelor de ceasornic, de zece ori, imaginandu-va corpul ca pe ecranul unui ceas si degetele ca pe acele lui.

Explorati in interiorul acestei palnii de lumina cu varfurile degetelor, simtindu-i energia si observand daca este rece sau calda, daca furnica sau daca se misca incet. Simtiti curentul de energie toxica curgand afara din chakra, in pamant, pe masura ce spalati invers aceasta chakra. Apoi readuceti centrul energetic la directia lui normala de invartire, rotind incet mana in sensul acelor de ceasornic, de zece ori.

Deoarece fiecare chakra este asociata cu anumite sentimente, pe masura ce o curatati pe fiecare, s-ar putea sa observati ca anumite emotii sau amintiri apar spontan. Permiteti acestor senzatii sa se scurga prin voi, fara sa le analizati- un lucru esential in procesul de evolutie spirituala.

Aceasta actiune se face la nivelul vulturului, al energiei, astfel incat nu va lasati distrasi de analize psihologice sau explicatii pentru aceste sentimente. De exemplu, a doua chakra guverneaza reactia lupta sau fugi, si, cand o curatati, s-ar putea sa va amintiti de ultima data cand v-ati simtiti speriati sau in pericol sau s-ar putea sa aveti din nou acele sentimente.

Daca se intampla asta, permiteti-le senzatiilor sa treaca prin voi, ca o briza usoara. Se vor diminua de la sine, dupa ce o sa respirati adanc, incet, de cateva ori. S-ar putea sa nu aveti nicio senzatie cand faceti acest exercitiu. Daca acesta este cazul, nu va ingrijorati – exercitiul este eficace si puternic, fie ca aveti vreun sentiment, fie ca nu.

Repetati aceasta actiune de descolacire, cu fiecare dintre cele sapte chakre, pentru a le curata de orice reziduuri parapsihice si apoi asigurati-va ca le rotiti in directia lor normala.

Acum, imaginati-va ca plutiti cu cativa centimetri deasupra corpului vostru fizic. Dupa cateva minute, incrucisati-va mainile pe piept si respirati adanc, de trei ori. Reveniti complet in corp. Scuturati-va mainile cu putere si frecati-le una de alta. Frecati-va fata si palmele si deschideti ochii.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *