Vindecarea sentimentelor din inima ta

Publicat: 16 februarie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

vindecarea sentimentelor din inima ta

vindecarea sentimentelor din inima ta

“Vindecarea sentimentelor din inima ta”
este o noua carte aparuta la editura Adevar Divin, ca o continuare a volumului “Sentimentele ingropate de vii nu mor niciodata.” Cartea isi propune sa ne ofere noi instrumente de constientizare a sentimentelor negative, de rezolvare a traumelor emotionale si a emotiilor distructive pe care le simtim in diferite momente ale vietii.

 

Cu totii venim in aceasta lume intr-o stare de puritate absoluta, de inocenta, de iubire, de acceptare, de iertare si de deschidere totala. Cand incepem sa crestem si sa ne familiarizam cu aceasta lume, incepem sa luam decizii si sa facem alegeri. Unele din ele sunt aprobate de parinti, iar altele nu sunt.

Concluziile formulate de parinti pot produce un impact devastatator asupra vietii copilului. Copilul decide de timpuriu ca viata este nesigura, nedreapta si irationala. El devine victima celor care il cresc si se simte neputincios si incapabil sa ii satisfaca.

Daca am suferit un abuz, le permitem adesea celor din jur sa ne controleze viata, intrucat am fost invatati de mici sa ascultam orbeste. Ranile sufletesti sunt inregistrate undeva in interiorul nostru, continuand sa astepte sa fie recunoscute si rezolvate.

Cum se nasc insa aceste rani? Ranae Johnson, un autor din domeniu, spune ca instinctul natural al omului este de a-si elibera emotiile chiar in timp ce acestea se petrec. Din pacate, reactiile spontane in fata traumelor sunt adeseori invalidate de cei din jur sau nu sunt tolerate de acestia, motiv pentru care ajung sa fie inhibate. Cand ajung la maturitate, ei sunt deja conditionati sa isi reprime, sa isi inmagazineze sau sa isi nege reactiile naturale in fata experientelor negative. Aceste fenomen sta la baza tuturor bolilor de care sufera oamenii, ca sa nu mai vorbim de disfunctiile din viata lor emotionala.

Un alt mecanism de autoaparare pe care si-l creaza oamenii si care ne aduce multa suferinta consta in construirea unui zid psihologic. De cate ori simtim o durere sufleteasca insuportabila, avem tendinta sa ne dorim sa nu mai simtim nimic. Ne construim un zid, care blocheaza fluxul energetic necesar pentru a ne mentine intr-o stare de echilibru si a merge mai departe. Insa mai devreme sau mai tarziu, el contribuie la deteriorarea completa a starii de sanatate fizica, emotionala si mentala, contribuind la disfunctii majore.

Un alt factor de luat in considerare este mostenirea sentimentelor, atitudinilor si convingerilor pe care le mostenim prin intermediul ADN-ului, de la stramosii nostri. Asadar, cand incercam sa ne vindecam, nu trebuie sa ne rezolvam numai propriile noastre probleme.

Atat timp cat nu vom constientiza existenta acestor aspecte, nu vom putea atinge starea de pace interioara dorita. Prin rezolvarea durerii, ranilor sufletesti, cuvintelor lipsite de amabilitate sau actiunilor rusinoase, inclusiv a sentimentelor rezultate in urma lor, putem pune capat unor afaceri vechi, ramase neterminate.

Daca te afli in plin proces de schimbare, de multe ori iti apar in fata optiuni sau alegeri similare cu cele din trecut. Daca esti constient de impactul sentimentelor tale asupra experientelor pe care le traiesti, tu poti face acum alegeri mai bune si mai intelepte, care te vor impiedica sa repeti aceleasi tipare comportamentale neproductive.

Noi am venit in aceasta lume pentru a ne descoperi si pentru a ne recunoaste adevaratul sine prin experientele pe care le traim. Oamenii care traiesc experiente de moarte clinica afirma ca noi suntem cei care ne-am ales circumstantele vietii, inca inainte de a ne naste, cu scopul de a descoperi astfel adevarul sinelui nostru. Ce alt vehicul ne-ar putea ajuta mai mult sa ne echilibram decat propriile noastre experiente de viata, care ne determina sa cautam in permanenta raspunsuri?

Atat timp cat traim pe Pamant, noi nu detinem o cunoastere pura. Cum i-am putea judeca in aceste conditii corect pe semenii nostri? Acestia traiesc o viata pe care noi nu o cunoastem. Daca am accepta acest adevar, am renunta sa ii mai invinovatim pe cei care ne-au ranit, umplandu-ne de resentimente impotriva lor. Acesti oameni au aparut in viata noastra pentru un motiv precis. Ei sunt profesorii nostri.

Daca doriti sa va vindecati resentimentele, regretele si sa traiti intr-o stare de pace si liniste a sufletului, va invitam sa participati la concursul initiat impreuna cu editura Adevar Divin. Puteti castiga 5 exemplare din cartea “Vindecarea sentimentelor…din inima ta” de Karol Truman.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *