Tu pe cine judeci?

Publicat: 25 februarie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri
Tu pe cine judeci - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
“O biserica avea nevoie de un pastor. Unul din membrii comitetului de conducere al bisericii si-a propus sa afle ce fel de pastor isi doreau colegii sai. De aceea, el a scris o scrisoare, pretinzand ca aceasta a venit din partea unui pretendent la functia vacanta, si le-a citit-o colegilor sai:

<Domnilor,

Inteleg ca aveti un post liber. Doresc sa imi depun cu aceasta ocazie cererea de ocupare a postului. Detin numeroase calificari pe care cred ca le-ati aprecia mult. Am fost binecuvantat cu darul predicarii si am avut succes ca scriitor. Multi oameni care ma cunosc afirma ca sunt un bun organizator. Am fost lider in multe locuri in care am lucrat.

Desigur, mi-au fost reprosate si diferite defecte. Am peste 50 de ani, dar nu am predicat niciodata in acelasi loc timp de mai mult de trei ani. De cateva ori am fost nevoit sa parasesc orasul, dupa ce predicile mele au provocat tulburari si revolte in masa. Trebuie sa recunosc ca am fost inchis de trei sau de patru ori, desi nu consider ca am facut ceva rau.

Starea mea de sanatate nu este foarte buna, dar cred ca mai am o vreme de trait. De-a lungul timpului, am fost implicat in diferite activitati comerciale, care m-au ajutat sa supravietuiesc din punct de vedere financiar. Bisericile in care am predicat pana acum au fost de regula mici, desi erau situate in orase mari.

Nu m-am inteles prea bine cu liderii religiosi din orasele in care am predicat. De fapt, unii dintre acestia chiar m-au amenintat, m-au atacat in justitie sau m-au agresat fizic.

Memoria mea nu este foarte buna. I-am uitat complet pe multi oameni pe care i-am botezat. Totusi, daca ma veti angaja, voi face tot ce imi va sta in puteri pentru a deservi comunitatea voastra religioasa, chiar daca voi fi nevoit sa muncesc pentru a-mi castiga traiul.>

Dupa ce le-a citit aceasta scrisoare, membrul comitetului bisericesc si-a intrebat colegii daca erau interesati de cel care a scris-o. Acestia i-au raspuns la unison ca persoana respectiva nu era potrivita pentru biserica lor. Nu numai ca nu erau interesati de un pastor cu sanatatea precara, orgolios, generator de necazuri, cu memoria subreda, si peste toate, fost puscarias, dar s-au simtit chiar insultati de cererea acestuia de angajare.

Membrii comitetului l-au intrebat atunci pe colegul lor care era numele celui care a depus cererea. Acesta le-a raspuns: Apostolul Pavel.”

Asadar, o tema de meditatie asupra propriului proces de dezvoltare personala pana maine: Ce drept avem sa aruncam judecati critice asupra cuiva, fara sa avem acces la perspectiva completa asupra acelui om?

Extras din cartea “Vindecarea sentimentelor…din inima ta”, Karol Truman, Editura Adevar Divin.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *