Lucruri importante despre relatiile de cuplu

Publicat: 3 mai 2010
Comentarii: Fără răspunsuri
Lucruri importante despre relatiile de cuplu - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
“Trebuie sa descoperi o modalitate prin care sa emiti o vibratie care sa corespunda relatiei pe care ti-o doresti, si nu relatiei pe care o ai. La fel, daca nu esti angrenat inca intr-o relatie de cuplu, dar iti doresti acest lucru, tu trebuie sa ignori absenta relatiei (sau daca esti angrenat, sa ignori absenta armoniei in relatia ta), astfel incat sa poti obtine relatia pe care ti-o doresti. In aceasta consta dificultatea.

Tu trebuie sa integrezi in vibratia ta predominanta ceea ce iti doresti, si nu ceea ce ai. Daca vei proceda astfel o perioada suficient de lunga de timp, ceea ce iti doresti se va materializa in viata ta, devenind ceea ce ai.

Altfel spus, nicio relatie nu ti se va parea vreodata satisfacatoare pana cand nu iti vei armoniza dorintele cu gandurile, respectiv relatia dintre eul tau fizic si cel nefizic.

Atunci cand cineva isi focalizeaza atentia asupra ta si te apreciaza, tu te simti foarte bine, pentru ca aprecierea sa corespunde intru totul cu Perspectiva sa Superioara.Din pacate, daca persoana respectiva isi schimba obiectul atentiei sale sau uita de alinierea ei cu sursa, tu te simti ca o papusa ale carei fire au fost aruncate de papusar, nemaifiind dinamizat de energia atentiei sale.

Desi aprecierea altor persoane te face intr-adevar sa te simti bine, daca esti dependent de aceasta, tu nu vei fi niciodata fericit pe termen lung, intrucat nimeni nu are capacitatea  sau responsabilitatea de a-si focaliza atentia exclusiv asupra ta.

In schimb, daca iti vei focaliza gandurile catre vibratia mult mai consistenta a Bunastarii care deriva din Fiinta ta Interioara, fericirea ta nu va putea fi intrerupta de nimic, indiferent de conditiile exterioare.

Cei mai multi oameni isi creeaza inca de la o varsta frageda asteptarea de a-si gasi un partener de cuplu. Indiferent de sex, ei isi creeaza si cultiva mental imaginea romantica a indragostilor care se plimba tinandu-se de mana in lumina apusului de soare.

Din pacate, ei contracareaza aceasta imagine pozitiva cu o alta, negativa, referitoare la renuntarea la libertate si la distractie de dragul angajamentului serios pe care il presupune o relatie permanenta. Multi oameni observa relatiile din jurul lor si nu remarca bucuria, satisfactia si libertatea care ar trebui sa le caracterizeze.

Dimpotriva, ei remarca absenta bucuriei, satisfactiei si libertatii. In acest fel, in constiinta lor se naste un conflict teribil referitor la relatiile permanente. Pe de o parte, ei se asteapta sa isi gaseasca un partener; iar pe de alta parte, nu privesc cu entuziasm pierderea libertatii, pe care o asociaza cu o relatie permanenta de cuplu.

Uneori, oamenii simt ca nu sunt ‘completi’ si isi doresc sa gaseasca o alta persoana cu care sa isi impartaseasca viata, dar nici acesta nu este un fundament corect pentru a incepe o relatie de cuplu, conform principiilor din dezvoltarea personala.

Daca nu te simti implinit si cauti pe altcineva care sa te implineasca, Legea Atractiei va atrage automat catre tine un partener care se simte la fel de neimplinit. Daca doi oameni care se simt neimpliniti formeaza o relatie, este greu de crezut ca impreuna ei se vor simti cu ceva mai impliniti.

Fundamentul oricarei relatii armonioase este fericirea pe care o simt cei doi parteneri la nivel individual. Cand doi astfel de oameni formeaza o relatie de cuplu, aceasta va fi automat armonioasa.

Incercarea de a te folosi de o relatie pentru a-ti imbunatati starea de spirit nu este niciodata  o idee buna, intrucat Legea Atractiei nu iti poate oferi altceva decat ai deja. Daca nu te simti bine in privinta vietii tale, intrarea intr-o relatie de cuplu nu va schimba niciodata aceasta stare de lucruri. Legea Atractiei nu iti va oferi niciodata un partener echilibrat si fericit daca tu insuti nu esti echilibrat si fericit!”

Extras din cartea “Relatiile si legea atractiei”, Editura Adevar Divin.

Daca v-a placut articolul, va sugeram sa participati si la workshop-ul nostru despre Vindecarea relatiilor, din data de 15 mai 2010.

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *