Fericirea intr-o relatie cu sufletul pereche

Publicat: 9 august 2010
Comentarii: Fără răspunsuri
Fericirea intr-o relatie cu sufletul pereche - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Sufletele pereche in forma omeneasca traiesc toate lectiile pamantesti dramatice si nuantate de care avem cu totii nevoie ca sa evoluam spre auto-realizarea deplina pe aceasta planeta. Totusi, exista o diferenta importanta intre cuplurile obisnuite si cele constituite cu sufletul pereche.

O relatie cu sufletul pereche se bazeaza in special, pe libertate si lipsa sentimentului de posesiune- pe toleranta si pe daruirea generoasa a sinelui, principii de baza in dezvoltarea personala.

Intr-o relatie adevarata, dragostea intre sufletele pereche nu este in niciun mod restrictiva pentru partener. Ambii parteneri se sprijina reciproc in tot ceea ce fac. Legatura dintre ei vine din acea iubire pura care recunoaste divinitatea din celalalt.

Placerea atingerii, simtirii si interactiunea sexuala a trupurilor este extatica si ofera un sentiment extraordinar de implinire pentru cei doi – in trup si in spirit.

Privilegiul de a fi tu insuti, de a exprima in mod intim cine si ce esti- profund in fiinta ta, fara frica de respingere- da o senzatie de bine, imposibil de exprimat in cuvinte. Intr-o relatie cu sufletul pereche, partenerul oglindeste preferintele si antipatiile tale. El/ea se afla si traieste pe aceeasi vibratie ca si tine-astfel, intre voi doi este o legatura puternica si minunat de armonioasa.

A te plimba de mana cu sufletul pereche este ca si cum te-ai plimba de mana cu Universul. Intreaga frumusete si maretie a naturii este observata, simtita si impartasita intr-o lumina transcendenta si un flux auric.

Pentru sufletele pereche nimic nu este imposibil, deoarece ele nu numai ca sunt foarte sigure de sine, dar au si sprijinul imediat, puternic si statornic al partenerului iubit- ceea ce il ajuta sa-si atinga mai repede telul. Fiecare partener este absolut liber sa-si aleaga propriul drum in viata. Bucuria pe care o simti cand iti imbratisezi sufletul pereche este extatica si divina.

O relatie intre sufletele pereche este invaluita intr-o aura cereasca, sublima. Sufletele pereche se intalnesc in esenta lor- si acesta este punctul de fuziune dintre ele, care ii leaga si este inregistrat si simtit pentru totdeauna.

Atunci cand impactul sau contactul are o putere spirituala mare, noi ne impregnam atomii fiintei fizice cu amprenta sau modelul nostru unic. Cand te iubesti pe tine insuti, sau ii iubesti pe altii foarte mult, acest sentiment este intiparit in structura ta atomica si sub-atomica pentru totdeauna-este inregistrat in sufletul tau si in memoria Akashicai.

Nota predominanta in toate cuplurile de suflet este fericirea. Fericirea transcende materia trupului, ea inalta sau aduce viata trupului si il invie.

Adevarata inviere a trupului omenesc trebuie sa vina intotdeauna din vibratia pe care o generam sau o cunoastem ca bucurie.

Sufletele pereche radiaza fericire! Ele arata bine impreuna! Le sta bine impreuna!
Daca relatia cu sufletul pereche este prioritara pe lista dorintelor tale, urmeaz-o! Urmeaza-ti sufletul fara ezitare!

Daruieste-ti fericirea unei relatii sublime, divine, cu sufletul pereche! Fii constient ca o meriti!

Extras din “Sufletul pereche te cheama. Metode de activare a constientei si succesului in relatii”, Russ Michael, Editura For You

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *