Relatii

Draga femeie frumoasa…

Draga femeie frumoasa -aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Nu iti place de tine poate pentru ca esti prea departe de acel model din revista, ai kilogramele acelea in plus pe care sigur  le vede toata lumea , ai parul acela  rebel care nu vrea niciodata sa se aseze cum vrei tu. Pe langa toate astea  poate crezi despre tine  si ca nu ai fi suficient de desteapta, ambitioasa, ordonata, motivata  etc. Acestea par a fi suficiente motive pentru care o femeie ar putea sa fie nemultumita cu succes de ea insasi.

Dar daca de fapt  iti este atat de dificil sa ai o parere buna despre tine  si pentru ca nimeni nu te-a invatat cum sa te iubesti ? Daca te desconsideri atat de mult pentru ca ai si uitat cum este sa traiesti fara aceste sentimente negative indreptate catre tine?Din mica copilarie ti se ofera doar modele la care tu simti automat nevoie sa  te raportezi. Ai primit  aproape exclusiv exemple de cum este cel mai bine sa fii, si ocazia de a te simti vinovata ca nu ai ajuns inca acolo. Parca lumea inconjuratoare stie doar sa te invete cum sa nu iti placa de tine.

Dar ti-a spus cineva vreodata ca esti perfecta asa cum esti?
Ca fiecare celula din corpul tau este un miracol al naturii si ca intreg corpul tau nu este altceva decat o opera de arta.

Ti-a spus cineva ca viata ta nu ar trebui sa fie  un maraton continuu dupa aprecierea celorlalti: a parintilor, a sefului, a iubitului, a prietenilor, a strainilor de pe strada .  Ti s-a spus pana acum ca nu este nevoie sa obosesti si sa iti pierzi energie pretioasa  in incercarea de a le face tuturor pe plac. Ti-a spus cineva ca singura opinie care conteaza cu adevarat este a TA?

Ti-a spus cineva ca nu este nevoie sa te straduiesti sa fii in nici un fel, ca esti minunata si fermecatoare , ca ai deja in tine potentialul de fii extraordinara, si este nevoie doar sa cauti in interiorul tau pentru a gasi resursele necesare pentru a avea tot ce iti doresti.

Ti-a spus cineva ca a-ti fi drag de tine nu este un act de egoism ci este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine pentru ca atunci cand esti impacata cu tine  si intelegatoare fata de actiunile tale, ai loc sa cresti si sa inveti cine esti cu adevarat si care iti este locul in lume.

Ti-a spus cineva ca poate fi  minunat sa fii femeie?

Ei  bine? Cum ar fi sa porti tu acest dialog cu tine, sa te linistesti, sa te rasfeti, sa fii recunoscatoare pentru ceea ce esti, sa te accepti neconditionat si sa desavarsesti procesul de dezvoltare personala. Meriti din plin acest cadou iar copilul tau interior il asteapta de mult timp. Incearca, si poate vei avea surpriza sa te simti mai frumoasa, mai implinita si mai increzatoare. Mult succes!

Georgiana Teseleanu

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *