Despre muzica, pasiune si a da un sens vietii

Publicat: 15 octombrie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri
Despre muzica pasiune si a da un sens vietii - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Astazi va prezentam un filmulet extraordinar din cadrul conferintelor TED: dirijorul Benjamin Zander vorbeste despre muzica, pasiune, dezvoltare personala si despre a da un sens vietii. Pentru el, sensul vietii se masoara in cati ochi stralucitori are in preajma lui…

Pentru subtitarea in limba romana, apasati butonul “View subtitles” si alegeti limba romana din meniul care va apare.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *