Dar din dragoste

Publicat: 28 decembrie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

dar din dragoste - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
“Ruby e mama a sase copii si bunica a 13 nepoti. Este intruchiparea bunatatii, a rabdarii si a dragostei. Cu ocazia unei reuniuni de familie, toti copiii si nepotii s-au strans, ca de obicei, acasa la Ruby. Cu doar o luna inainte, aceasta si-a cumparat o mocheta noua, alba si frumoasa, dupa ce, mai mult de 25 de ani, a trait cu acelasi covor vechi. Era mai mult decat bucuroasa de noua infatisare a casei.

Unul dintre copiii lui Ruby tocmai a impartit tuturor nepotilor si nepoatelor un cadou special – mierea premiata, produsa in stupii lui. Toti erau entuziasmati. Dar, dupa cum nu poti prevedea, una dintre nepotele, in varsta de 8 ani, a varsat mierea pe mocheta cea noua si a imprastiat-o cu pantofii in toata casa.

Plangand, copila a dat buzna in bucatarie si a alergat in bratele lui Ruby.

– Bunico, am varsat toata mierea pe mocheta cea noua.

Bunica Ruby a ingenunchiat, a privit-o cu dragoste in ochii plini de lacrimi si i-a spus:

Nu fi suparata, iubito, putem sa mai facem rost de miere.

Va doresc ca aceasta povestioara sa va urmareasca in fiecare zi a anului ce vine! Va doresc sa puteti reactiona asa de fiecare data si sa aveti parte de asemenea reactii, la randul vostru!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *