Relatii

Dar din dragoste

dar din dragoste - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
“Ruby e mama a sase copii si bunica a 13 nepoti. Este intruchiparea bunatatii, a rabdarii si a dragostei. Cu ocazia unei reuniuni de familie, toti copiii si nepotii s-au strans, ca de obicei, acasa la Ruby. Cu doar o luna inainte, aceasta si-a cumparat o mocheta noua, alba si frumoasa, dupa ce, mai mult de 25 de ani, a trait cu acelasi covor vechi. Era mai mult decat bucuroasa de noua infatisare a casei.

Unul dintre copiii lui Ruby tocmai a impartit tuturor nepotilor si nepoatelor un cadou special – mierea premiata, produsa in stupii lui. Toti erau entuziasmati. Dar, dupa cum nu poti prevedea, una dintre nepotele, in varsta de 8 ani, a varsat mierea pe mocheta cea noua si a imprastiat-o cu pantofii in toata casa.

Plangand, copila a dat buzna in bucatarie si a alergat in bratele lui Ruby.

– Bunico, am varsat toata mierea pe mocheta cea noua.

Bunica Ruby a ingenunchiat, a privit-o cu dragoste in ochii plini de lacrimi si i-a spus:

Nu fi suparata, iubito, putem sa mai facem rost de miere.

Va doresc ca aceasta povestioara sa va urmareasca in fiecare zi a anului ce vine! Va doresc sa puteti reactiona asa de fiecare data si sa aveti parte de asemenea reactii, la randul vostru!

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *