Cum sa iubesti un barbat care nu a fost iubit niciodata

Publicat: 21 noiembrie 2016
Comentarii: 3 Răspunsuri

A invata cum sa iubesti un barbat care nu a fost iubit niciodata cu adevarat este o aventura pe taramul dragostei, insotita de optimism si speranta fara sfarsit.

Un barbat care nu a fost niciodata iubit nu crede intr-o conexiune care zguduie suflete.

Acest barbat va rezista in fata propriei inimi si va fugi, preferand solitudinea pentru a-si pune ordine in ganduri.

Va avea un picior pe acceleratie si unul pe frana, simtindu-se nesigur in aceasta lume a iubirii si intimitatii.

Daca barbatul nostru nu a fost iubit niciodata – nu este pentru ca nu a incercat, ci pentru ca nu si-a permis sa fie vulnerabil.

Pentru a experimenta dragostea, trebuie sa ne deschidem in fata ei. Asta inseamna sa ne deschidem in fata posibilitatii de a fi raniti, precum si in fata posibilitatii de a trai fericire continua.

Un barbat caruia nu i-a fost atins sufletul de dragostea adevarata poate avea o lista de relatii esuate pentru care se autoinvinovateste.

Isi poate pune sub semnul intrebarii abilitatea de a iubi. Se va intreba ce este in neregula cu el. Dragostea nu vine asa usor pentru el, cum vine pentru altii.

Se poate intreba daca viata este mai buna in singuratate. Pentru ca in umbra singuratatii, desi se simte singur, stie ca nu exista sansa sa fie ranit si dezamagit.

Cum sa iubesti un barbat cu adevarat

Cel mai mare dar pe care il putem da unui barbat care nu a fost niciodata iubit este rabdarea noastra in timp ce el isi face curaj sa se imbarce in calatoria iubirii.

A sti cum cum sa iubesti un barbat care nu a fost niciodata iubit  inseamna sa-l invatam cu adevarat ce este dragostea. Dragostea nu se exprima in versuri, ci prin actiuni simple de dragoste adevarata.

Dragostea se invata in momentele linistite, necomplicate care ii arata ce a pierdut atunci cand a preferat sa joace la sigur.

Sunt acele noptile libere, pline de rasete si de saruturi pasionale. Este a permite ca ce va fi sa fie, stiind ca nu exista niciun motiv pentru a grabi secretele inimii.

Pentru ca el, pana acum, a confundat dorinta cu dragostea reala. Poate ca stie cum e sa fii intempestiv fata de altcineva. Insa nu a experimentat niciodata cum este sa privesti in ochii unei femei care detine cheile inimii sale.

Adesea, in ignoranta tineretii, credem ca dragoste care merita este o dragoste de care sa ne agatam. Ca daca nu este dificil sau dureros, atunci nu este dragoste. Acestea sunt relatii bazate pe gelozie, insecuritate si frica ca in orice moment se poate sfarsi.

Dar nu asa iubesti cu adevarat un barbat sau o femeie.

Intelepciunea iubirii

Un pas important in cum sa iubesti un barbat care nu a fost iubit niciodata inseamna sa intelegi ca lucrurile vor merge mai incet pe alocuri. A face ceva pentru prima oara cere mult curaj. Iar barbatul nostru poate ca nu va sti cum sa navigheze in aceste ape noi.

Sa iubesti un barbat care nu a fost iubit niciodata cu adevarat presupune ca el nu stie ce inseamna dragostea. Poate ca nu-si va intelege sentimentele si poate ca se va indoi la fiecare pas. Aceasta aventura va fi un dans al rabdarii si pasiunii.

Sa stii cum sa iubesti un barbat care nu a fost iubit niciodata inseamna sa realizezi ca cele mai bune lucruri cer timp. Este un mod de a iubi care trebuie sa se infiltreze in fiinta noastra, pana cand amandoi vor fi absorbiti de puterea lui.

Intotdeauna exista o alta zi in care sa faci lucrurile mai bine.

Sa stii cum sa iubesti un barbat care nu a fost iubit niciodata inseamna sa fii dispusa sa-ti deschizi inima si sufletul in fata lui cu mult timp inainte ca el sa faca la fel cu tine.

Pentru ca el, desi a iubit in viata lui, nu a trait cu adevarat in iubire pana acum. Si pentru ca si-a incuiat inima acum mult timp, trebuie sa gaseasca pe cineva cu suficient de multa rabdare pentru a astepta pana cand toate incuietorile sufletului sunt indepartate.

Unii barbati au mai multa grija cu inimile lor decat altii. Si de aceea uneori, indiferent cat de mult ar vrea sa iubeasca – nu pot sa se forteze sa simta ceva ce nu simt.

Loialitate si perseverenta

A iubi un barbat care nu a fost iubit niciodata inseamna sa facem angajamentul sa ramanem loiale propriei persoane. Singura cale sa castigam increderea unui barbat este sa-i aratam ca vrem sa vedem fiecare parte din el – si lumina si partile de intuneric.

Inseamna sa-l sprijinim in tacere de pe margine, aratandu-i ca poate conta pe noi.

Nu inseamna sa-i judecam calea si alegerile pe care le face. Nu inseamna sa-l acuzam pentru ca nu-l intelegem si mai ales inseamna sa nu renuntam la el niciodata.

Inseamna sa-l sprijinim in tot ceea ce face, chiar daca stim ca face o greseala. Pentru ca nu exista greseli – exista doar lectii invatate.

Sa iubesti un barbat care nu a fost iubit niciodata inseamna sa facem alegerea sa fim cel mai puternic suporter si aliat al lui.

Inseamna sa vrem sa fim cea mai buna prietena si iubita. Desi il vom invata despre dragoste, el ne va invata despre iubire. Acest echilibru va permite dragostei sa creasca.

A iubi un barbat care nu a fost iubit niciodata inseamna sa alegem sa asteptam – cu inima deschisa si fara indoiala, pana cand  el decide ca este pregatit sa ne ia de mana si sa ne imbarcam in aventura iubirii impreuna.

Kate Rose

http://www.wordsofkaterose.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *