Cine impune directia in relatia ta?

Publicat: 10 septembrie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

Cine impune directia in relatia ta - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Unele femei vor sa aiba controlul tot timpul. Dorinta de a conduce-de a manevra telecomanda sau de a alege orasul in care sa locuiti – este o dorinta masculina, atat la barbat, cat si la femeie. Daca iubita ta are o esenta sexuala mai masculina, in majoritatea timpului va prefera sa aiba controlul asupra directiei vietilor voastre. Insa daca iubita ta are o esenta sexuala  feminina, vor fi momente cand ar vrea sa se relaxeze intr-un mod placut si sa renunte la control.

Ar vrea sa se relaxeze in feminitatea ei si sa te lase pe tine sa iei deciziile. Daca tu nu esti capabil sa preiei controlul, daca nu cunosti directia in care vrei sa mergi, iubita ta va simti ca eziti. Va trebui sa preia din nou controlul, de vreme ce tu nu esti in stare. Si nu va putea sa se relaxeze. Ea va continua sa faca pe barbatul chiar daca nu mai poate.

Cu cat e mai relaxata in feminitatea ei, cu atat va fi iubita ta mai stralucitoare. Ai observat probabil ca stralucirea iubitei tale se poate schimba instantaneu. Intr-un moment poate parea stearsa si obosita. Apoi, poate dupa ce o lauzi si o surprinzi cu un dar plin de iubire, dintr-odata straluceste. Arata cu 15 ani mai tanara. Ridurile de pe fata ei au disparut in cateva secunde. Daca vrei ca iubita ta sa poata sa se relaxeze in feminitatea ei si sa afiseze stralucirea ei naturala, atunci trebuie sa o eliberezi de obligatia de a avea controlul. Asta nu inseamna ca trebuie sa faci pe seful cu ea. Inseamna ca trebuie sa stii incotro te indrepti si cum vei ajunge acolo, in toate privintele, inclusiv financiar si spiritual.

Daca ai cea mai mica incertitudine sau indoiala in legatura cu viitorul tau financiar, iubita ta va simti. Nu e nevoie sa spui nimic despre asta. Ea va simti indoiala sau ambiguitatea in corpul tau, in ochii tai si in tonul vocii tale. Nu trebuie sa faci multi bani, trebuie doar sa fii responsabil de finantele tale si sa te gandesti la viitorul tau. Ai putea alege sa fii calugar, ceea ce conteaza este sa fii lamurit, raspunzator si orientat din adancul intelepciunii tale. Atunci, iubita ta se poate relaxa. Stie care este pozitia ta si ce planuri ai. Iti poate simti integritatea. Poate avea incredere in directia ta, pentru ca stie ca provine din adancul inimii tale. Nu pluteste in aerul nesigurantei tale, ci sta pe o baza solida, baza pe care ai oferit-o cu claritatea ta.

Si ea intuieste ca mai importanta este directia ta spirituala. Incotro se indreapta relatia voastra? Ce inseamna vietile voastre? La ce se rezuma totul? Cum veti continua voi doi sa evoluati fara sa va blocati in rutina mediocritatii? Daca iubita ta simte ca ti-ai pierdut directia spirituala, va cauta ea directia si va incerca sa ti-o impuna si tie, deoarece tu nu pari sa ai una. Daca simte ca esti cu totul cufundat in munca, de exemplu, iar cand nu esti obsedat de cariera esti absorbit de televizor, atunci se va intreba: ”Asta-i tot? La asta se va rezuma relatia noastra? Asta e cea mai mare viziune pe care o vede iubitul meu?”

Daca simte ca duci lipsa de claritate financiara sau spirituala, nu se va putea relaxa cu tine. Va incepe automat sa isi dirijeze propria viata si probabil si pe a ta. Isi va dezvolta propria directie masculina, deoarece tie iti lipseste. Si, facand asta, stralucirea ei sa va diminua.

Cu cat pari mai ambiguu, din punct de vedere material si spiritual, cu atat mai mult va simti nevoia sa isi reverse energia si atentia in propria ei directie si propriile scopuri masculine. Pentru unele femei, asta e minunat;au nevoie sa isi dezvolte propria energie masculina. Alte femei, insa, si-au dezvoltat deja latura masculina. Ar vrea sa aiba ocazia sa isi relaxeze latura masculina si sa o primeasca pe a ta ca dar. Cum iti poti da seama daca orientarea iubitei tale e benefica pentru ea? Daca devine din ce in ce mai implinita si fericita pe masura ce isi urmeaza directia, atunci e bine pentru ea. Daca devine din ce in ce mai stresata, incordata si iritabila emotional, atunci genereaza directie masculina excesiva. Se forteaza uneori intr-un mod care poate indica iresponsabilitatea ta.

Cum poti fi mai responsabil? Nu neaparat facand mai multa treaba. Devii mai responsabil cunoscandu-ti scopul cel mai profund si apoi armonizandu-ti planul material cu cel spiritual in functie de acesta. Pentru ca iubita ta sa se relaxeze in stralucirea ei si in fericirea feminina, are nevoie sa simta ca poate urca in trenul tau si ca acesta merge exact acolo unde vrea si ea sa mearga. Nu conteaza daca iubita ta castiga mai multi sau mai putini bani ca tine – sau chiar daca ea castiga toti banii in relatie. Ceea ce conteaza este daca poate simti claritatea ta plina de iubire, intelepciunea ta si siguranta directiei tale. Atat timp cat poate simti ca iei in calcul finanatele si ca pui ordine in viata voastra impreuna, astfel incat sa se poata manifesta iubirea cea mai profunda si darurile cele mai depline, ea va putea sa aiba incredere in hotararea ta masculina si sa se relaxeze in inima ei stralucitoare feminina.

Extras din cartea „Calea barbatului superior”, David Deida, Editura Kamala

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *