Cat valoreaza un moment de bucurie?

Publicat: 10 iunie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri
Cat valoreaza un moment de bucurie - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Astazi o sa va rog ceva: lasati la o parte orice activitate timp de 2 minute si 10 secunde. Pentru a putea raspunde la intrebarea”Cat valoreaza un moment de bucurie?” Si mai ales, la intrebarea: ” Cate astfel de momente de bucurie ne permitem sa avem in viata noastra?”

Si, mai ales, pentru a privi urmatorul filmulet cu sufletul si a aprecia toata bucuria pe care o aveti acum in viata dumneavoastra:

 • banner certificare
  banner certificare
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *