Timpul nu mai are rabdare cu noi

Publicat: 8 ianuarie 2007
Comentarii: 2 Răspunsuri

Credeam ca doar pentru mine a devenit din ce in ce mai greu sa fac fata ritmului ametitor in care au inceput sa curga zilele.

N-am fost surpinsa insa cand am vazut ca si altii au observat acest fenomen… si chiar i-au gasit o explicatie stiintifica.

Ca si fiintele umane, Pamantul are si el un camp bioenergetic de o animita frecventa si vibratie.

Intre suprafata sa si ultimul strat al ionosfereri exista un fel de cavitate electromagnetica ce se intinde pe o inaltime de aproximativ 55 de km. Sarcina totala care exista in ea este de 500.000 Coulombi, si se afla într-o continua redistribuire datorita fulgerelor.

Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice terestre au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann intre anii 1952–1957, si ele permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei noastre.

In mod sugestiv, aceasta rezonanta a fost denumita “bataia inimii” planetei noastre.

Rezonanta Schumann a avut o valoare constanta de 7,8 Hz timp de mii de ani, fiind folosita ca reper in domeniul militar. Insa incepand cu anul 1980 s-a observat o accelerare, mai intai lenta, apoi din ce in ce mai rapida (dupa 1997), pana cand a atins astazi valoarea de 12 Hz.

Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca astazi sa traim cele de 24 ale zilei ca fiind doar… 16!

In acest ritm de modificare a frecventei Schumann s-a calculat ca se va ajunge la un asa-numit Punct Zero, pe care unii il situeaza la sfarsitul anului 2012, cand celor 24 de ore dinainte de anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective.

Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecintele acestui fenomen sunt incalculabile si sfideaza orice imaginatie: intreaga planeta si toti locuitorii ei vor trece intr-o alta dimensiune!

S-a facut astfel legatura intre acest fenomen si ceea ce stravechea civilizatie Maya a prezis referitor la anul 2012: ca vom avea acces la o noua dimensiune a Universului, astfel incat perspectiva noastra asupra vietii va fi complet modificata.

Se presupune ca vom depasi tehnologia asa cum o cunoastem astazi, ca vom interactiona complet diferit cu timpul si spatiul, ca ADN-ul uman va avea active 12 spirale in loc de 2, cate are astazi.

Si ca noua dimensiune ne va releva faptul ca nu suntem separati de Creator, astfel ca vom intelege mult mai profund Iubirea si Compasiunea.

Ma gandesc insa ca nu este neaparat nevoie sa asteptam anul 2012 pentru a incerca sa le traim mai intens…

de Corina Marin

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *